SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Gazi Polis Emekli Oldu

0
Güncellendi - 2015-12-28 05:23:29
Gazi Polis Emekli Oldu
A- A+ PAYLAŞ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Gümüşhane programı görevinden dönerken otobüsün devrilmesi sonucu 3 polisin şehit olduğu kazada ağır yaralanan polis memuru gazi unvanı ile emekli oldu.

Kaza 13 Ekim 2014 tarihinde Sivas-Erzincan karayolu üzerinde İmranlı ilçe merkezine 25 kilometre mesafedeki Kızıldağ geçidi mevkiinde meydan gelmişti. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Gümüşhane programında güvenlik önlemlerine destek olmak amacıyla Malatya Emniyeti’nden takviye olarak giden Çevik Kuvvet ekibini taşıyan otobüsün devrilmesi sonucunda polis memurları Emrah Horoz (31),  Beşir Kurt (40) ve Fatih Çevik (31) şehit olmuş, 35 polis memuru ise yaralanmıştı.

Kazada ağır yaralanan ve uzun bir süreden beri tedavisi süren polis memurlarından Behçet Kaymaz, gazi unvanı ile emekli oldu.

Gazi polis Behçet Yılmaz’ı makamında ağırlayan Emniyet Müdürü Dr. Ömer Urhal, gazi polise hizmetleri karşılığında teşekkür plaketi ve Emniyet Müdürlüğü’nün bakır işlemeli özel duvar saatini hediye etti. Emniyet Müdürü Dr. Urhal,  Gazi Polis Behçet Yılmaz’a her zaman yanında olduklarını belirterek, “Her türlü sıkıntın ve sorununda Emniyet teşkilatı yanında olacaktır” dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız