SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Gaziantepspor Kulübü Futbol Takımını Ligden Çekti

0
Güncellendi - 2019-01-23 04:42:21
Gaziantepspor Kulübü Futbol Takımını Ligden Çekti
A- A+ PAYLAŞ

Bir dönem Süper Ligin önemli takımlarından biri olan ve halen 2. Lig Beyaz Grupta -22 puanla son sırada yeralan Gaziantepspor'un yönetimi, ligden çekilme kararı alındığını duyurdu.

Kulübün resmi internet sitesinde "Kamuoyuna Duyuru" başlığı ve "Gaziantepspor Kulübü" imzasıyla yayınlanan ligden çekilme açıklaması şöyle:

"Bilindiği üzere Kulübümüz geçmiş yönetimlerin bırakmış olduğu ağır borç yükü nedeni ile FIFA tarafından yabancı Futbolcu ve Takımlarına yapılmayan ödemelerden dolayı çok sayıda eksi puan cezası ve son olarak bir alt lige düşürülme cezası almıştır.

Gaziantepspor’umuz 50 Yıllık tarihi ile Gaziantep Şehrini gerek saha içinde gerekse de saha dışında hiçbir şaibeli olaylara karışmadan onurlu bir şekilde temsil etmiştir. Ancak gelinen noktada takımımızın bu durumunda maçlara çıkması ağır yenilgiler ile Gaziantepspor isminin ve armasının ayaklar altına alınacağı bir durum yaratmaktadır. Gaziantepspor’umuzun ismi, tarihi ve armasının daha fazla yıpranmaması adına Kulübümüz TFF 2.Lig Beyaz grup kalan maçlarına çıkmama ve ligden çekilme kararı almıştır.

Tüm sporseverlerin ve taraftarlarımızın bilmesini isteriz ki; Lig’den çekilme kararı Kulübümüzün kapatılacağı bir karar kesinlikle değildir. Tam aksine daha fazla yıpranmadan yeni sezondan itibaren sıfır borç ve şirketleşme politikasının da içinde bulunduğu yeni bir proje ile yapılanmaya giderek, Gaziantepspor’umuzu hak ettiği yerlere en kısa süre zarfında getirmek hedeflenmektedir.

Kamuoyuna Saygıyla Duyurulur."

Gaziantepspor'un yeraldığı 2. Lig Beyaz Grupta son puan durumu şöyle:

malatyahaber.com- gaziantepspor.org.tr

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • BABA (5 yıl önce)
    Bir çok takımın başına gelen durum maalesef TFF nin hıyarlığından kaynaklanıyor. Geçen sene Saido Diallo'yu Fransa lig 1 de ki bir takımdan almıştık. O takımın küme düştüğünü biliyordum. Lig 2 den aradım yok, bulamadım. Sonra arayışlarımda kulübün en alt lige gönderildiğini ve finansal fair play'in uygulamasının bu olduğunu öğrendim. İtalya'da Juventus ve Parma'nın da aynı tatbikata maruz kaldığını öğrendim. Adamlar yıllarca eziyet çektirtmiyor, hemen en aşağıya yolluyorak, bizim TFF ye yol gösteriyorlar ama anlayacak akıl olmadığından, belki binlerce kişi direkt bu eziyeti çekiyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • mehmet kara (5 yıl önce)
    sevgili yeni malatyasporum bu hatalara sakın düşme..her zaman şu an olduğu gibi borçsuz harçsız ve olman gereken yerde ol..DÜŞME !!!!
    0
    0
    Yanıtla