SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Sunday Mba'ya Gaziantep'te Kötü Sürpriz

0
Güncellendi - 2017-09-10 03:11:46
Sunday Mba'ya Gaziantep'te Kötü Sürpriz
A- A+ PAYLAŞ

Gaziantepspor’un yeni sezon için anlaştığı, aralarında Evkur Yeni Malatyaspor'dan alınan Sunday Mba'nın da bulunduğu 18 futbolcu transfer yasağı yüzünden elinde kaldı.

Süper Lig'e veda eden ve TFF 1. Lig'de mücadele eden Gaziantepspor’da işler iyi gitmiyor. Transfer yasağının kalkması için alacaklıları için borç ertelemesi isteyen kulüp, son bir dosyayı erteleyemediği için transfer ettiği 18 yeni futbolcuyu Ocak ayına kadar oynatamayacak.

Gaziantepspor Celal Doğan Tesisleri'nde toplanan futbolcu ve yöneticiler konuyla ilgili açıklamalarda bulundu. Federasyondan konuyla alakalı bir çözüm bulunmasını isteyen yetkililer, uluslararası düzeyde 18 futbolcuyu transfer ettiklerini ve bu oyuncularla kontrat yaptıklarını belirtti.

Gaziantepspor Başkan Adayı Huzeyfe Durmaz, federasyonun bu konuya bir çözüm bulmasını isteyerek, “Çok zor şartlarda bu oyuncuları aldık. Bu oyuncular ailelerini bırakıp buraya geldiler. Federasyondan bu yeni aldığımız 18 oyuncuyla ilgili bir çözüm bulunmasını istiyoruz” dedi.

“Bir tek Hikmet Karaman dosyası kalmıştı”

Mevcut yönetimde bulunan Necati Baloğlu ise alacaklıların bir çoğuyla ödeme konusunda anlaştık. Bir tek bizim eski teknik direktörümüz Hikmet Karaman ile anlaşamadık. Hocanın maçı dolayısıyla iletişim kopukluğu yaşandı. Bundan dolayı son güne kadar transfer yasağı kalkmadı. Ama hocamızla görüşüp bu konuyu halledeceğiz. Transfer sezonu kapandı. Fakat geçmişte bu duruma düşen kulüplere yardımcı olunmuştu. Aynı şekilde federasyonun Gaziantepspor’a da yardım edeceğine inanıyoruz” diye konuştu.

Aralarında Hasan Kabze gibi üst düzey futbolcuların da bulunduğu futbolcular şunlar:

"Bora Sevim, Mehmet Akgün, Hasan Kabze, Ferhat Odabaşı, Fevzi Özkan, Hakan Olkan, Serol Demirhan, Murat Paluli, Nuru Suley, Ekigho, Solomon Abwo, Gılles Binya, Sunday Mba, Doğan Ekinci, Yusuf Baloğlu, Polat Keser, Benjamin Fuchs, Adil Chihi."

Gaziantep, iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • Seyfet (6 yıl önce)
    Gakkos ların belalisi
    0
    0
    Yanıtla