SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Gaziler Derneği'ne Ziyaret

0
Güncellendi - 2015-12-27 13:00:31
Gaziler Derneği'ne Ziyaret
A- A+ PAYLAŞ
Adalet ve Kalkınma Partisi Malatya Milletvekili Mustafa Şahin, İl Başkanı Bülent Tüfenkçi ve partililer, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Malatya Şubesi'ni ziyaret etti. 
 
Ziyaret sırasında konuşan Türkiye Muharip Gaziler Derneği Malatya Şubesi Başkanı Bayram Akdemir, Çanakkale Savaşında metrekareye 6 bin merminin düştüğünü belirterek "Dünya böyle bir savaşı ne görmüş ne de tanımıştır. Türk milleti 1915-1916 yılları arasında kendisini tarihe gömmeyi azmeden müttefiklere karşı destansı ölüm kalım mücadelesi verdi. Bunu anlatmaya tarih yapraklarının yekunu kifayet etmez" dedi. Akdemir, konuşmasında "Türkiye gazilerine, gaziler ise Türkiye'ye emanettir" ifadelerini kullandı.
 
 İl Başkanı Bülent Tüfenkçi ise şunları söyledi: "Uğrunda ölen varsa vatan olduğunu biliyoruz. Gerçekten bu bilinci nesillerimize aktarma adına İslami inancımızdan oluşan şehitlik mertebesi elbette maddi ölçülerle ölçülmez. Şehitlerimizin geride bıraktıkları yakınlarının yalnız olmadığını göstermek adına hükümetimiz devletin imkanları el verdiği ölçüde çalışmaktadır." 
 
Milletvekili Mustafa Şahin ise yaptığı açıklamada, gazilere şöyle dedi: "97 yıl önce bu toprakları kanlarıyla sulayan canlarını feda eden ecdadımızın bize bırakmış olduğu bu güzide vatanı sizlerde sırası geldikçe kanınızda uzuvlarını vererek korumanın gayreti içerisinde oldunuz. Biraz önce İl başkanımızın da ifade ettiği gibi 'toprak eğer uğrunda ölen varsa, uğrunda hayatını feda edecek canlar varsa ancak vatan olabilir'. Sizler dün bizzat Kıbrıs'taki harekatta bizatihi yaşayan canlı şahitlersiniz. Dün orada Seyit Onbaşıların, Yahya Çavuşların belki olağanüstü gayretleriyle göstermiş olduğu fedakar bir çalışmayla o toprakları korudukları dönemleri insanlara, evlatlarımıza, nesillerimize bizden öncekilerin bize anlattığı gibi bizde anlatarak onları büyüteceğiz." 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız