SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Gazi ve Öğrencilerden Ziyaret

0
Güncellendi - 2016-09-19 20:52:58
Gazi ve Öğrencilerden Ziyaret
A- A+ PAYLAŞ

19 Eylül Gaziler Günü nedeniyle Önce Vatan Şehit ve Gazi Aileleri Derneği Başkanı Muharrem Kıbrız ve beraberindeki heyet, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Ercan Turan’ı makamında ziyaret ederek bir süre görüştüler.

İlköğretim Haftası ile birlikte Gaziler Günü’nü de idrak ettiklerini belirten Genel Sekreter Turan, “Gaziler yapmış oldukları fedakârlıkla şehitlerimiz gibi bizim için her zaman yerleri ayrıdır. Tüm gazilerimizin Gaziler Günü’nü kutluyor, ziyaretlerinden dolayı gazilerimize teşekkür ediyorum.

Cenab-ı Hak milletimize, devletimize ve ülkemize zeval vermesin. Her türlü şer gücü Cenab-ı Hak başarısız kılsın. Büyük bir fedakarlık örneği gösteren gazilerimizi minnetle anıyorum” dedi.

Büyükşehir Belediyesinin her zaman gazilerin yanında olduğunu belirten Kıbrız ise, “Önce Vatan Şehit ve Gazi Aileleri Derneği olarak sayın Genel Sekreterimizin Gaziler Günü’nde bizleri kabul ettiği için teşekkür ediyorum. Şehitlerimize Allahtan rahmet gazilerimize ise hayırlı ve mutlu ömürler diliyorum” şeklinde konuştu.

ÖĞRENCİ VE ÖĞRETMENLERİN ZİYARETİ..

Bu arada, Sümer İlkokulu Müdürü Şükrü Deveceloğlu ve beraberindeki okul öğretmenlerinden Hamdi Algün, 4. sınıf öğrencilerinden Selin Güney ve Efe Berk İlhan ile birlikte İlköğretim Haftası münasebetiyle Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Ercan Turan’ı makamında ziyaret ederek bir buket çiçek takdim ettiler.

 

İlköğretim Haftası dolayısıyla ziyaretlerini gerçekleştirdiklerini belirten Deveceloğlu, “Malatya’mızın ve Türkiye’mizin yeni eğitim öğretim yılının hayırlı olmasını temenni ediyorum. Başarılı bir eğitim yılı geçirileceğine inanıyorum. Sayın Başkanımıza bizleri kabul ettikleri için teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

 

Öğrencilerle yakından ilgilenen Genel Sekreter Ercan Turan ise, “Yeni eğitim-öğretim yılının sağlıklı, huzurlu ve mutlu bir şekilde sürmesini temenni ediyorum. Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın eğitimi için elimizden gelen desteği sağlamaya devam edeceğiz.

Milletimizin iradesine yönelik saldırılar oldu, terör saldırıları halen devam ediyor. Bu tür olaylar bize eğitimin önemi ile sağlıklı ve dengeli bireyler yetiştirmenin önemini bir kez daha gösterdi. Malatya’da eğitim seviyesi oldukça iyi, emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımız pırıl pırıl. Malatya eğitime vermiş olduğu önemden dolayı her zaman önde olmuştur. Bundan sonra da önde olacağına inanıyorum. Bu ziyaretlerinden dolayı tekrar öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ediyor, bütün eğitim camiasının İlköğretim Haftasını kutluyorum” dedi.

Genel Sekreter Ercan Turan, Öğretmenlere Belediye yayınlarından oluşan bir kitap seti ve kalem hediye ederken, öğrencilere de yine Belediye yayınlarından oluşan birer kitap seti ve saat hediye etti.

Bülten

gazilerokul3

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız