SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Gazilerden Evren'e Plaket

0
Güncellendi - 2015-12-28 00:51:08
Gazilerden Evren'e Plaket
A- A+ PAYLAŞ

Türkiye Muharip Gaziler Derneği (Tümgazider) Malatya Şubesi tarafından, Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi (ESKKK) Başkanı Ali Evren’e, derneğe ve gazilere katkılarından dolayı plaket verildi. 

Dernek binasında düzenlenen plaket programında, Türk Ocağı Malatya Şube Başkanı Nadir Günata ve Tümgazider Malatya Şubesi yönetimi ve üyeleri de bulundu.

Programda konuşan Tümgazider Malatya Şube Başkanı Bayram Akdemir, ”Tarihimizde gazilerimizin top ve mermi ateşi altında hayatta kalmanın, yürekle akıl direncinin nasıl bir manevi güce dönüştüğünü bilmeyen toplumumuza Malatya’mızın kıymetli abisi Sayın Ali Evren ve ekip arkadaşları her yıl şehit aileleri ve gazilerimizi onurlandırarak toplumumuza anlatmaktadırlar. Çanakkale’de bir metrekareye altı bin merminin düştüğünü, bu vatanın bizlere nasıl ve kimler tarafından kurtarıldığını unutmayarak genç nesillere anlatmaktadır Sayın Ali Evren büyüğümüz.

Türkiye Muharip Gaziler Derneği olarak bizlerin bu devletin gazisi olduğumuzu unutmayan ve daima gazilerimizin yanında olan Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Sayın Ali Evren ‘e derneğimiz tarafından plaket sunarken gazilerimiz adına teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.

ESKKK Başkanı Ali Evren ise,”Bu topraklar için canını veren ve mücadele eden şehit ve gazilerimizi unutmamız mümkün değildir. Şehitlerimize Allah’tan rahmet, gazilerimize ise sağlıklı uzun ömürler diliyoruz. Bizler gelip geçiciyiz. Bu kurumlar yaşayacaktır. Gençlerimize Çanakkale’ye gidip görmelerini tavsiye ediyoruz. Görsünler ki,o zor şartlarda ülkemiz için ne mücadeleler verilmiştir” şeklinde konuştu.

Konuşmalardan sonra Evren’i plaket, derneğin flaması ve kitap verildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız