SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Gazilerimiz ve Şehit Ailelerimiz Başımızın Tacı"

0
Güncellendi - 2018-01-25 03:44:42
A- A+ PAYLAŞ

Türkiye Muharip Gaziler Derneği Malatya Şube Başkanı Ziya Öztürk, Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ı ziyaret etti. Başkan Gürkan, “Gazilerimiz ve şehit ailelerimiz, bizim başımızın tacıdır” dedi.

Türkiye Muharip Gaziler Derneği Malatya Şube Başkanı Ziya Öztürk, beraberinde Türkiye Muharip Gaziler Derneği Malatya Şube Başkan Yardımcısı İbrahim Cengiz, Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ı ziyaret ederek, Battalgazi Belediyesi Hizmet Binası’nın hayırlı olması temennisinde bulundu. Burada konuşan Türkiye Muharip Gaziler Derneği Malatya Şube Başkanı Ziya Öztürk, Başkan Gürkan’ın gazilere ve şehit ailelerine büyük önem ve özen gösterdiğini belirterek, “Bizlere vermiş olduğunuz değerlerden dolayı teşekkür ederim. Bugün başkanımıza hayırlı olsun demeye geldik. Gerçekten çok güzel bir bina olmuş” dedi.

Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan ise, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Muharip Gaziler Derneği Başkanı Ziya bey ve yönetimini burada görmekten ve ağırlamaktan dolayı büyük mutluluk duyduğumu belirtmek istiyorum. Kendileri nezaket göstermişler, çalışmalarımızı değerlendirmek bize hayırlı olsun temennilerinde bulunmuşlardır. Ayrıca Muharip Gazilerden plaket almakta bizim için ayrıca bir onurdur. Gazilerimiz, bizim başımızın tacıdır. Şehitlerimizin aileleri bizim başımızın tacıdır. Biz şehitlerimize Allah 'tan rahmet dilerken, Gazilerimize de sağlık, afiyet ve mutlu bir hayat diliyoruz. Gazi derneklerimiz, şehit aileleri derneklerimizin görüşleri, bizim yol haritamız ve yön pusulamızın belirlenmesinde önemli katkı sağlamaktadır. Ayrıca onların bize olan taleplerinin bizim kurum ve yetkililer tarafından yerine getirilmesi de büyük bir şereftir” ifadelerini kullandı.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız