SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Gazilerimize Sahip Çıkmalıyız'

A- A+ PAYLAŞ

Türkiye Muharip Gaziler Derneği Malatya Şube Başkanı Bayram Akdemir, "Gazilerimize sahip çıkmalıyız" dedi. Bir heyet, hafta dolayısıyla Vali Ulvi Saran ve Belediye Başkan yardımcısı Ertan Mumcu'yu da makamlarında ziyaret etti.

BAŞKANIN AÇIKLAMASI..
Gaziler Haftası nedeniyle dernek binasında basın açıklaması yapan Türkiye Muharip Gaziler Derneği Malatya Şube Başkanı Bayram Akdemir,"Bu vatanı kanları pahasına bizlere emanet eden şehit ve ebediyete intikal eden gazilerimize Allah'dan rahmet dileriz" ifadelerini kullandı.

"Gazilik bir ruhtur. Başkalarının iyiliği için fedakarlık etmek, başkaları için yaşamaktır" diyen Akdemir, "Gazilik vatanın canlı tanığıdır. Vatan, sevdikleri güvende olsun diye göğsünü siper eden gazi, sorumluluklarını yerine getirmiştir. Gazilerimize sahip çıkmalıyız" şeklinde konuştu.

ZİYARETLER..
Türkiye Muharip Gaziler Derneği Malatya Şube Başkanı Bayram Akdemir ile bir grup gazi, Vali Ulvi Saran'a makamında bir ziyarette bulundu.

Gaziler daha sonra belediyeyi ziyaret etti. Bu ziyarete ilişkin basın bülteni şöyle:

"Türkiye Muharip Gaziler Derneği Malatya Şube Başkanı Bayram Akdemir ve dernek başkan yardımcısı Ziya Öztürk, Belediye Başkan Yardımcısı Ertan Mumcu’yu ziyaret ettiler.

17 Eylül Cuma günü gerçekleşen ziyarette konuşan, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Malatya Şube Başkanı Bayram Akdemir, Gaziler Günü nedeniyle bir dizi ziyaretlerde bulunduklarını, bu vesileyle de Malatya Belediyesi’ni ziyaret ettiklerini söyledi.

Şube Başkanı Akdemir, “Malatya Belediyesi gazilerimizin daima yanında olmuştur. Şehit yakınlarımızı yalnız bırakmamıştır. Bu tablo bizleri mutlu ediyor. Göstermiş olduğu ilgiden dolayı Sayın Belediye Başkanımız Ahmet Çakır’a teşekkür ediyorum” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkan Yardımcısı Ertan Mumcu ise yaptığı konuşmada, gazilerin bu ülke için önemli işler yaptığını, onlara destek olmanın kendilerini de mutlu ettiğini söyledi.

Ziyarette Türkiye Muharip Gaziler Derneği Malatya Şube Başkanı Bayram Akdemir, Belediye Başkan Yardımcısı Ertan Mumcu’ya bir buket çiçek sundu."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız