SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Gazi'nin Yıl Sonu Etkinliği

0
Güncellendi - 2015-12-27 13:50:57
Gazi'nin Yıl Sonu Etkinliği
A- A+ PAYLAŞ
 
Malatya Gazi İlköğretim Okulu'nda yıl sonu etkinlikleri okul binasında yapıldı. İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Bulut, yaptığı konuşmada, 2011-2012 eğitim öğretim yılının 8 Haziran günü sonlanacağını belirterek, “Yıl boyunca çocuklarımızın yapmış olduğu çeşitli çalışmaların sergilendiği bir program için buradayız. Çocuklar öğretmenleri gözetiminde kendi yetenekleri doğrultusunda bazı çalışmalar sergiledi. O çalışmalar sanata dönüştü ve bunlar bugün bu alanda sergileniyor. Özellikle biz eğitimde sadece tek düze bir şeylerin öğretildiği eğitim usulünü uygun bulmuyoruz. Aynı zamanda çocuklarımız kendilerini sanat, spor ve teknik alanında geliştirsin istiyoruz. Gazi ilköğretim okulumuzun fiziki şartlarının çokta müsait olmamasına rağmen çocuklarımızın güzel şeyler yaptığına inanıyoruz” dedi.
 
Gazi İlköğretim Okulu Müdürü Doğan Dinçer de, Gazi İlköğretim Okulu'nun başarısını il bazında değerlendirerek şöyle konuştu:
 
“Geçen yıl itibariyle yedi öğrencimiz Fen Lisesi'ne 36 öğrencimizi de Anadolu Lisesi'ne giriş yapmaya hak kazanarak okulumuz Malatya genelinde birinci sıraya taşıdılar. Gazi İlköğretim Okulu geçmişten bugüne, Hasan Celal Güzel, Ahmet Münir Erkal, Yusuf Bozkurt Özal, Recai Kutan, Miraç Akdoğan, Metin Emiroğlu, E. Seyhan Semercioğlu, Fuat Ölmeztoprak gibi Türkiye'de söz sahibi kimselerin eğitim gördüğü bir kurumdur. Bu bakımdan okulumuz kariyerini korumak zorunda. Zaten istatistiklerde okulumuzun başarısını göstermektedir”
 
Konuşmalardan sonra Dinçer, Bulut’a günün anısına bir plaket verdi. Yıl sonu etkinlikleri kapsamında öğrencilerin resim ve el işleri sergisi açıldı.
 
Kermes düzenlendi öğrenciler gösteriler yaptı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız