SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Gazino Cinayetine Dava

0
Güncellendi - 2015-12-27 12:33:48
Gazino Cinayetine Dava
A- A+ PAYLAŞ
 
Malatya'da bir gazino sahibinin öldürülmesine ilişkin açılan davada 7'si tutuklu 14 sanık, 5 Nisanda hakim karşısına çıkacak. 
 
Malatya 2. Ağır Ceza Mahkemesi, Cezmi Kartay Caddesindeki bir gazinoda yaşanan silahlı kavgada, iş yeri sahibi Deniz Çakır'ın (38) öldürülmesi, bir çalışanın da ağır yaralanmasıyla ilgili yürütülen soruşturma kapsamında Cumhuriyet Savcısının hazırladığı iddianameyi kabul ederek, 7'si tutuklu 14 kişi hakkında dava açtı. 
     
Tutuklu sanıklar M.K, R.D, S.Y, E.G, O.G, M.E, A.A. ile 7 tutuksuz sanık, 5 Nisan 2012 tarihinde yapılacak ilk duruşmada hakim karşısına çıkacak. 
     
Cezmi Kartay Caddesinde bulunan bir gazinoda 31 Ekim 2011 tarihinde silahlı kavga çıkmış, iş yeri sahibi Deniz Çakır'ın öldüğü olayda, iş yerinde çalışan bir kişi yaralanmıştı. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız