SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Gaziyi Ziyaret

A- A+ PAYLAŞ

Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Hayati Yazıcı, vatani görevini yaparken mayın patlaması sonucunda 2 bacağını da kaybeden gaziyi evinde ziyaret etti.

Malatya'da inceleme ve ziyaretlerde bulunan Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Hayati Yazıcı, beraberinde Vali Halil İbrahim Daşöz, AKP Malatya Milletvekilleri Mücahit Fındıklı, Öznur Çalık ve İhsan Koca ile birlikte Şırnak'ın Besler Dereler bölgesinde terhisine 2.5 ay kala mayın patlaması sonucu 2 bacağını kaybeden Hamza Adıyaman'ı (21) evinde ziyaret etti. Gazi Hazma Adıyaman, Şırnak'ta askerlik görevini yaparken, yaşanan olaydan sonra bacaklarını kaybettiğini belirtti.

Gazi Adıyaman ile yakından ilgilenen Bakan Yazıcı, ''İnşallah ülkemiz bu beladan kurtulur. Elbette ki bu gençlerimiz canlarıyla ayaklarıyla gözleriyle bu ülkeyi savunuyorlar. Gazilerimiz bizim canlarımız, ciğerlerimiz. Hep birlikte onlara sahip çıkıyoruz, çıkmaya da devam edeceğiz'' diye konuştu.

HASTA PARTİLİYİ ZİYARET..
Öte yandan Yazıcı, beraberinde AKP Malatya Milletvekilleri Mücahit Fındıklı, Öznur Çalık ve İhsan Koca ile birlikte İnönü Üniversitesi Turgut Özal Tıp Merkezi'ne giderek, burada beyin kanaması sonucunda tedavi görmekte olan AKP Malatya Merkez İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Serkan Kılıç'ı ziyaret etti. Kılıç'ın tedavisi ile ilgili doktorlardan bilgi alan Yazıcı, Kılıç'ın ailesiyle de bir süre görüştü.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız