SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Gazze'ye Yardıma Plaket

0
Güncellendi - 2015-12-27 23:57:11
Gazze'ye Yardıma Plaket
A- A+ PAYLAŞ

Gazze’ye yardım kampanyasına destek veren iş adamına plaket verildi. Kızılay Malatya Şube Başkanı Umut Yalçın, yaptığı açıklamada, “Dünyanın herhangi bir yerinde yardım isteyen hiçbir eli geri çevirmemek adına çalışmaktayız. Ne mutu ki bize temsilcisi olduğumuz Malatya’da Ahmet Yaman gibi değerli iş adamları hemşerilerimizde bu çalışmamızda bizleri yalnız bırakmamaktadır. Filistin halkının yaşadığı bu zor günleri atlatması için yapılan bu yardımların her kuruşu Filistin’deki ihtiyaç sahipleri için Kızılay tarafından harcanmakta olup yaşanılan insani dramın karşısında tüm insanlığı elinden geleni yapması için Türk Kızılayı ile birlikte hareket etme çalışıyorum” dedi.

İş adamı Ahmet Yaman ise, “Bu coğrafyada mazlum ve mağdurların her daim yanında olduğunu gördüğümüz Kızılay aracılığı ile bir nebze olsun yaralara dokunabilmek ve şifa dağıtılmasına aracı olabilmek bizim için de gururdur, Orta Doğu ve İslam coğrafyasında yaşanan bu acıların bir an önce dinmesi için elimizden gelen her şeyi yapacağımızdan da emin olmanızı isteriz, Kızılay’ın son dönemlerde bu coğrafyada ne kadar etkin olduğunu görmemizde sizin aracılığınızla yapılan bu kampanyaya bizde destek vermek istedik” şeklinde konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız