SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Geç Değil Genç' Kampanyası

A- A+ PAYLAŞ

TBMM'de daha fazla gencin temsil edilmesi ve gençlerin etkinliklerinin artırılması için Türkiye'de 81 ilde Gençlik Meclisleri tarafından yürütülen kampanya kapsamında Malatya Kent Konseyi Gençlik Meclisi Malatya'da bulunan siyasi parti temsilcilerini ziyaret ederek kampanya hakkında bilgi verdi.

Adalet ve Kalkınma Partisi, Millet Partisi, Büyük Birlik Partisi, Halkın Sesi Partisi, Cumhuriyet Halk Partisi, Milliyetçi Hareket Partisi'ni ziyaret eden Gençlik Meclisi yürütme kurulu üyeleri yaklaşan genel seçimler öncesinde belirlenecek adaylar arasında gençlere daha çok yer verilmesini istediler.

"Geç Değil Genç" kampanyasının koordinatörlüğünü yürüten Gençlik Meclisi Başkan Yardımcısı Gökmen Şeker yapılan ziyaretlerde bütüncül bir gençlik politikasıyla dil, din ırk ayrımı olmaksızın bütün gençlerin bir araya geldiği, sorunlarının konuşulduğu bir meclis olan Malatya Kent Konseyi Gençlik Meclisi'nin Türkiye'de yürütülen "Geç Değil Genç" kampanyasına destek verdiğini belirtti. Gökmen Şeker "Bu kampanya ile 25 yaşına indirilen seçilme yaşının sonucunda siyasi partilerin kaç genç aday göstereceklerini tespit ediyor ve genç adayların seçilmesi için çağrıda bulunuyoruz" dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız