SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Geç Kardeşim.. Rahatla.. Git!"

0
Güncellendi - 2015-12-27 19:13:38
A- A+ PAYLAŞ

Kurban Bayramı trafiğinde kazaları asgariye indirmek için sürücülere çay ikram edilip masaj aletinde dinlenmeleri sağlanıyor. Sürücüler ceza yemeyi beklerken ikramla karşılaşınca memnun oldu.

Malatya Emniyet Müdürlüğü tarafından Malatya Elazığ karayolundaki Bölge Trafik Tesisleri’nde Kurban Bayramı trafiğinde kazaları asgariye indirmek için farklı bir uygulamaya imza atıldı. Emniyet ekipleri, seyir halindeki araçları durdurarak araç şoförlerinin dinlenmeleri için çeşitli ikramlar eşliğinde masaj koltuklarında yorgunluklarını atmalarını sağladı. Davete uyup tesislerde çay içen sürücülerden İnayet Mengüloğlu, uygulamadan memnun olduğunu ifade ederek, “Yorulmuştum. Bu dinlenme iyi oldu” dedi.

İstanbul’dan Malatya’nın Pütürge ilçesine bayram ziyareti için gelen Nadir Yeşil, masaj aletini kullandı. Kazaların artmaması için sürücülerin yorgun araç kullanmamalarını isteyen Yeşil, emniyetin böyle bir uygulama yapmasından övgüyle söz etti.

Ramazan Günbey de, yorulması nedeniyle dinlenmeye ve çay içilmeye davet edildiğini, kendisinin de davete icabet ettiğini belirterek “Trafik bizi durdurdu. Ceza kesileceğini tahmin ederken, ikramda bulunuldu. Şok olduk” ifadelerini kullandı.

Emniyet Müdür Yardımcısı Turan Odabaşı, uygulamayla ilgili bilgi verip, trafikte dinlenmenin ihtiyaç olduğunu, bizzat sürücülere uygulatmak istediklerini bildirerek, “Amacımız, polisin birinci görevi olan suçu önleyici hizmeti yapmaktır. Kazalarla ilgili nasıl tedbir alınabileceğini göstermektir. Sürücülere bir nevi şok yaşattık” dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız