SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Geç Oldu, Temiz Oldu"

0
Güncellendi - 2015-12-28 05:01:22
A- A+ PAYLAŞ

Yeni Malatyaspor Kulüp Başkanı Adil Gevrek, Orduzu Pınarbaşı'ndaki antrenman sahalarının yapıldığını ifade ederek, 'Geç oldu ama temiz oldu' dedi. 

Yeni yapılan idman sahasında konuşan Adil Gevrek, şunları söyledi: “ Bu idman sahasının yapımında emeği geçen Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır’a çok çok teşekkür ediyorum. Emeği geçen firma yetkililerine de teşekkür ediyorum. Malatya için önemli olan bir konuydu. Çok şükür halloldu. Bir idman sahası beklerken iki idman sahasına birden kavuştuk. Takımımız idman sahası açısında birçok sıkıntı ile karşılaşıyordu. Malatya’da yapılacak birçok işimiz var. Onları da biran önce halletmek istiyoruz. İdman sahamız 45 gün sonra teslim edilecek. Geç oldu ama temiz oldu” 

"MALATYA FUTBOLU YÜZDE YÜZ REFAHA KAVUŞUR"

Alt yapıya önem verdiklerini dile getiren Adil Gevrek, “Alt yapıyla ilgili birçok işimi var. Biz, alt yapıya çok önem veriyoruz. Geldiğimiz günden bu yana üstünde önemle durduğumu konulardan birisidir. İrfan hocamızı da bu yüzden tercih ettik. Alt yapıya önem vermesiyle bilinen bir hocadır kendisi. Alt yapının sıkıntılarını da biran önce halletmemiz gerekiyor. Beton zeminde idman yapıyorlar. Tesisleşme adına bunları yapmamız gerekiyor. Bunları da biran önce halledersek, Malatya futbolu, yüzde yüz refaha kavuşmuş olur” diye konuştu. 

"GÜZEL BİR ZEMİNDE SEZONU TAMAMLAYACAĞIZ"

Gevrek, Malatya İnönü Stadı'nın zemininde de iyileştirmelerin yapılacağını ifade ederek, "Denizlispor maçında sonra bizim 20 gün bir aramız var. Orada da gerekli çalışmalar yapıldı. İncelemeler tamamlandı. Denizlispor maçının ardından da İnönü stadyumunda gerekli yamalar yapılacak. Orayı da dört dörtlük yapamasak ta en azından eksiklikler giderilmeye çalışılacak. Futbolcularımız daha güzel bir zeminde sezonu tamamlayacaklar” dedi.

"BÖLGESEL ÇİM TERCİH ETTİK"

İdman sahası yapımı üstlenen ER-SER Rulo Çim Şirketi firması yetkilileri ise, “Öncelikle Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır’a ve Kulüp Başkanı da bu güzel projelerinden dolayı buraya geldik. Burada bir şey gördüm. Basınıyla ve insanlarıyla birlikte özellikle spora büyük önem veriliyor. Türkiye’nin birçok yerinde bu tür çalışmalarımızı gerçekleştiriyoruz. Burada farklı bir çalışma yaptık. Bölgeler göre çim üretiyoruz. Bölgenin iklim, su ve yapına göre çim seçmemiz gerekiyordu. Genellikle İngiliz çim dedikleri çim kullanılıyor. Ama iklimi sert bölgeler için bu tercih edilmez. Kulüp görevlilerine bunu izah ettim. Onlarda görüşlerime itibar ettiler. Burada büyük rulolar kullandık. Daha çabuk gelişip daha dayanıklı olsun diye. Burayı 45 gün bakıma aldık. 45 gün sonra tamamen kullanılır hale gelecektir. Ama özellikle vurgulamak istediğim şeylerden biri ise sahanın bakımıdır. 1 trilyonlara yakın harcanan paralar ile idman sahası yapılıyor. Ama 100 milyar gibi paralardan kaçınarak, bakımları yapılmıyor. Bence bakımları olan bir saha en az 10-15 yıl arası bir süre kullanılabilir” ifadelerini kullandılar. 

Açıklamalarından ardından Yeni Malatyaspor Kulüp Başkanı Adil Gevrek, firma yetkililerine kayısı ikram etti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız