SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Gece 'Çekici' Sürprizi!

0
Güncellendi - 2015-12-27 23:02:33
Gece 'Çekici' Sürprizi!
A- A+ PAYLAŞ

Çarşamba gecesi Sümerpark’ta dinlenmeye gelen vatandaşların araçları çekicilerle çekildi.

Şehir içi araç trafiğinde düzenleme yetkisi belediye, denetleme yetkisi emniyet trafikte olan uygulama gerektiği gibi ve yasal ölçülerde yapılmayınca tıkanan trafiğin faturası vatandaşa çıkıyor. Otopark alanı olarak ayrılan, belediye hizmet binasının yanı ve Hilton Oteli önünü bu amaçlar dışında kullanılmasına izin veren belediye yönetiminin bu tutumunun faturası vatandaşa çıkıyor.

Sümerpark yanına araçlarını parkeden vatandaşların araçları 23.00 sıralarında çekildi ve ceza uygulandı.  Çekici ve trafik cezasının yanı sıra araçları hasar gören vatandaşlar, “Uygunsuz park edilen araçların “ahtapot çekme” yöntemi ile araçları çekmesi gerek, fakat emniyetin elinde bu araç yok. Araçlara büyük zarar veren “kayar kasa” yöntemiyle araçlar çekiliyor. Bizleri yolunacak kaz gibi görüyorlar. Belediye otopark alanları oluşturmuyor. Var olanları da amacı dışında kullanılmasına göz yumuyor. Buna en bariz örnekler ise; Belediyenin yanında otopark alanı olarak ayrılan fakat çadır kurulan alan ile Hilton Oteli önünde otopark alanı olarak ayrılan alan otelin ön bahçesi olarak düzenlenmesine göz yumuldu. Emniyet deseniz o da başka konu. Gündüzleri bile araçlarını kaldırıma park eden emniyet, gece 23.00 sularında sorgusuz sualsiz, bildirimsiz araç çekmeyi kendine görev edinmiş.” diyerek karşı karşıya kaldıkları duruma tepki gösterdiler.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız