SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Gece Gündüz Çalışacağız'

A- A+ PAYLAŞ

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Malatya miletvekili adayları, Arguvan ilçesini ziyaret etti.

CHP Malatya milletvekili adayı Veli Ağbaba,Arguvan'da yaptığı konuşmasında,"Bu parti nasıl ki 1923'te Cumhuriyeti kurmuşsa, nasıl ki ulusal kurtuluş savaşını vermişse, bu partinin 2011'deki önüne düşen görev de ezilen, dışlanan, yok sayılan, gece yatağa aç giren, kimliğinden, dilinden ve dininden dolayı yok sayılan insanlara tekrar haklarını vermektir. Sesi çıkmayanların, ezilenlerin gür sesi olmaktır. Biz adaylar olarak Arguvan'da şunu taahhüt ediyoruz: Bütün aday arkadaşlarım ile beraber eğer milletvekili seçilirsek hem Sürmeli'nin, Narmikan'ın, Karababa'nın, Parçikan'ın, Atma'nın, Aşağı Atma'nın, Eymir'in sesi olacağız" dedi.

Ağbaba konuşmasına şöyle devam etti,"Bizler bu süreçte adaylar olarak gece gündüz demeden, sizlerin özlemini gerçekleştirebilmek için, yani halkın iktidarını kurabilmek için çalışacağız. Artık 2002 ve 2007 yılındaki gibi değiliz, partimiz ezberi bozuyor. Ürettiği projeler ile Aile Sigortası ile taşeron işçiliğe son verecek olması ile çiftçiye, esnafa ve küçük esnafa vermiş olduğu taahhütlerle ellerimiz ve kollarımız dolu. Halkın karşısına artık eli boş çıkmıyoruz. Aile Sigortası bir devrimdir. Yine mazot fiyatlarının yarı yarıya indirilmesi bir devrim ve bunların hepsinin kaynağı var. Önümüzdeki dönem eğer Cumhuriyet Halk Partisi iktidar olursa, eğer halkın iktidarını kurabilirsek fakir, yoksul hiçbir aile kalmayacak. Kadınlarımızı baş tacı edeceğiz, şimdiye kadar ezilen dışlanan insanlarımızı kucaklayacağız".

CHP milletvekili adayı Ali Dağdelen ise yaptığı konuşmada, yeni CHP'nin vizyon, misyon ve evrensel sosyal demokrasinin değerleri ile halkın önünde ve AKP'nin korkusu olmaya devam ettiğini söyledi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız