SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Gece Gündüz Çalışacağız'

A- A+ PAYLAŞ

Saadet Partisi (SP) Belediye Başkan adayı Mehmet Yaşar Çerçi, "Biz sevdik, karşılığında sevildik." dedi ve göreve seçildikleri takdirde halka layık olacaklarını söyledi.

Çerçi'nin seçim çalışmalarıyla ilgili olarak partisinin bülteni şöyle:

"Saadet Partisi Malatya Belediye Başkan Adayı Mehmet Yaşar Çerçi, İl Başkanı Mehmet Asiltürk, Merkez İlçe Başkanı Ramazan Acar, Alternatif Parti Malatya İl Başkanı A.Ece Budan, Merkez İlçe Başkanı Celal Özkılıç, Genç Parti İl Başkanı Mahmut Çiftehan, Türk Ocakları Başkanı Nadir Günata ve Meclis Üyeleriyle birlikte Özalper mahallesinde mahalle sakinleriyle bir araya geldiler.

Saadet Partisi Malatya Belediye Başkan Adayı Mehmet Yaşar Çerçi mahalle sakinleri tarafından coşkuyla karşılandı.

Saadet Partisi İl Başkanı Mehmet Asiltürk şöyle konuştu;
“Sayın Mehmet Yaşar Çerçi başkan seçilirse geçmiş dönemlerde olduğu gibi vatandaşlarımıza kapısı açık olacak.Acı ve mutlu gününüzde yanınızda olacak, acınızı ve mutluluğunuzu paylaşacaktır.

Sayın Mehmet Yaşar Çerçi Belediye Başkanı seçilirse kendisine oy veren ve vermeyen kişilere aynı hizmette bulunacak. Malatya’da ayrım yapılmadan her görüşe saygı duyarak hizmet edecek.

29 Mart’ta Malatya’mızı 5 yıl yönetecek kişiyi seçeceksiniz.Bu kişi Malatya’mıza ve bize hizmet edecek biri olmalı.Ve o kişi Sayın Mehmet Yaşar Çerçi’dir.” dedi.

Saadet Partisi Malatya Belediye Başkan Adayı Mehmet Yaşar Çerçi şöyle konuştu;
“29 Mart’ta yapılacak yerel seçimlere az bir zaman kaldı.Siz kıymetli hemşerilerimiz sandık başına gideceksiniz ve burada Malatya’yı 5 yıl yönetecek olan Belediye Başkanı’nı seçeceksiniz. Bir dayatmanın ürünü olan adayı mı seçeceksiniz yoksa Malatya halkının kendi özüyle ortaya çıkardığı ‘Halkın Başkanı’ olarak kabul edilen Saadet Partisi Malatya Belediye Başkan adayı Mehmet Yaşar Çerçi’yi mi? Biz sevdik, karşılığında sevildik Allah bu sevgiyi kalplerimizden eksik etmesin. Onlar “Beş Yılda Beş Yıldızlı Malatya” diyorlar.Vatandaş beş yıldızın ne anlama geldiğini çözmüştür.

Bunun karşılığın da biz ‘Malatya’da sadece beş yıldız yok.Bizim beş yüz bin yıldızımız var.’ dedik. Biz sırtımızı beş yüz bin yıldıza dayadık. Hangi görüşte olursa olsun halka sırtını dayamayan, emaneten güç sahibi olanlara sırtını dayayanlar her zaman mahcup ve mahrum olmuşlardır.Biz o hataya geçmişte de, şimdide düşmedik

Milletvekillerinin koltuklarının da sahibi halkımızdır.Halkın hizmetine soyunan insanlar bir şeyi gözden kaçırmamalıdırlar.Bu makamlar halkındır.Kendilerine emanettir. Herkese eşit oranda hizmet etmelidirler.

Eğer halkımızdan bu görevi aldıktan sonra hizmeti unutup kendinizi bir amir, bir kral gibi görmeye başlarsanız halkın size sunmuş olduğu gücü kendinize babadan kalma miras gibi görmeye başlarsınız.O zaman yanılırsınız.Halk tarafında dışlanırsınız.O zaman halkın memnuniyetini, sempatisini ve sevgisini değil, tam tersine rahatsızlığını üzerinizde hissedersiniz.

Bizim 99‘da slogan haline getirdiğimiz vacip bir sözümüz var: ‘Hükümdar başkan değil, hizmetkâr başkan olacağız.’ Bu söylediğimiz sözde kalmadı. 5 yıllık hizmet dönemimizde bu sözümüzü yerine getirdik. 29 Mart’ta biz seçilip, göreve geldiğimizde Malatya’mıza en iyi hizmeti yapacağız. Bizler bazıları gibi dayatmayla değil, halkımızın isteğiyle geldik, halkımıza layık olacağız.Gece gündüz demeden çalışarak Malatya’mıza hizmet edeceğiz.” dedi."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız