SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Gece Gündüz Çalışıyoruz'

A- A+ PAYLAŞ

Malatyaspor Kulübü Futbol Şube Sorumlusu Faysal Elkoca da yaptığı açıklamada kulüple ilgili son gelişmeleri değerlendirdi. Bu arada, tecrübeli oyunculardan Mustafa Sert'le de sözleşme imzalandı.

Elkoca ;"Takım yaklaşık 1 aydır Malatya'da yeni sezon hazırlıklarını sürdürüyor. Türkiye Futbol Federasyonu'na olan borçlar nedeniyle transfer yapma yolumuz kapalı durumda. Bu nedenle elimizdeki mevcut kadroyla lige başlayacağız. Tabi genç ağırlıklı olan kadromuzda alacakları dolayısıyla sözleşmesi fesih olan tecrübeli futbolcularımızla da anlaşma sağladık. Yeni kurulan bir kadro gibi çalışmalarımızı bu yönde sürdürüyoruz. Serbest kalan bir diğer futbolcumuz Mustafa Sert'te takımla çalışmalara başlayacak" dedi.

Elkoca, öncelikli hedeflerinin Malatyaspor'a saygınlığını tekrar kazandırmak olduğunu ifade ederek, "Malatyaspor'a geçmiş dönemlerde kaybettiği benliğini ve saygınlığını kazandırmak için gece gündüz çalışıyoruz. Yönetim, teknik heyet ve futbolcular Malatyaspor'u en iyi yerlere taşımak için elinden gelen ne varsa yapacak" diye konuştu.

Son günlerde Malatyaspor'un ayağa kalktığını ama bu çıkar gruplarının rahatsız olduğunu söyleyen Futbol Şube sorumlusu, "Hiç kimsenin gücü yetmeyecektir. Malatyaspor kulübü eski şaşalı günlerine geri dönecektir. Bundan hiç kimsenin şüphesi olmasın. Yapılan açıklamaları çarpıtarak servis edenleri çok iyi biliyoruz. Zamanı geldiğinde kamuoyuyla paylaşacağız. Umarız bu art niyetli insanlar içimizden ayrılırlar ve Malatyaspora artık zarar vermezler, aksi halde deşifre edileceklerdir."diyerek bazı çevrelere mesaj gönderdi.

Bu arada Elkoca, Mustafa Sert ile de sözleşme yaptıklarını ve istişare heyeti üyesi Ali Özkan'ın futbolcunun peşinatını ödediğini söyledi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız