SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Gece Gündüz Çalışıyoruz"

0
Güncellendi - 2015-12-27 16:05:55
A- A+ PAYLAŞ

AKP Malatya Milletvekili ve TBMM Grup Yönetim Kurulu üyesi Mustafa Şahin, beraberinde partililer, belediye ve il genel meclisi üyeleriyle birlikte Malatya'nın Yeşilyurt ilçesini ziyaret etti. 

Yeşilyurt'ta bulunan Milletvekili Şahin'in belediyeyi ziyaretinde konuşan Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Kavuk, "Aynı siyasi partilerin mensupları olarak bütün gayretlerimiz, sizin de bizim de amacımız; en iyi hizmeti sunmaktır" dedi.

Milletvekili Mustafa Şahin ise, şu ifadeleri kaydetti: "2013 yılı tahmini bütçesi için yaklaşık iki ay yoğun bütçe çalışması yapıldı ve kabul edildi. Yerelde ilimiz, genelde ülkemizin ufkunu açacak yatırımlar noktasında eksiklerin, ülkemizin ufkunu açacak, ekonomik göstergelerin elverdiği hesaplar çerçevesinde planlamalar yapıldı. Meclis bütçe çalışmalarından sonra gidin istirahatınızı yapın dediler. Ancak bizler ilimize gelerek, gece gündüz demeden halkla iç içe olmaya çalışıyoruz. Köylerimizi, esnaflarımızı ve vatandaşları ziyaret ediyoruz." 

Malatya'nın büyükşehir olması konusuna da temas eden Milletvekili Şahin, "Mecliste yoğun tartışmalar neticesinde Malatya'nın da içinde bulunduğu 13 ilimizi büyükşehir yaptık. Mülki idare sınırları büyükşehir sınırları oldu" diyerek, büyükşehirin avantajlarını dile getirdi.

Diğer yandan, Eylül ayında göreve başlayan Kaymakam Nesim Babahanoğlu'nu da makamında ziyaret eden AKP heyeti, kaymakamdan sorunlar hakkında bilgi alıp, istişarelerde bulundu. Mustafa Şahin burada yaptığı açıklamada, "Yeşilyurt şirin ilçelerimizden biri. Şimdi, şirin merkez ilçemiz oldu. Girişimci ruhlu iş adamlarımızın yetiştiği ilçemizde, hayır hasenat ve yatırım yapma konusunda da iş adamları bayağı var. Büyükşehir olunca merkez ilçelerden biri olacak Yeşilyurt’un sorunları yok gibi ama, varsa da çözme noktasında gayretli olacağımızı bildiririz" şeklinde konuştu.

Kaymakam Nesim Babahanoğlu da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız