SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Gece- Gündüz Çalıştım"

0
Güncellendi - 2015-12-28 02:38:09
A- A+ PAYLAŞ

CHP Milletvekili Ağbaba CHP’nin çok önemli projeleri hayata geçireceğini belirterek,  “Üreticilerin borçlarını sıfırlayacağız. Kayısıya alan bazlı destek vereceğiz. Emekliye Ramazan ve Kurban Bayramlarında birer maaş ikramiye vereceğiz. Sosyal yardımları  iki kat artıracağız” dedi. CHP'nin diğer milletvekili adayı Hulusi Porgalı da Vali Süleyman Kamçı'yı ziyaret etti.

AĞBABA'NIN GEZİSİ

Beraberinde il ve ilçe yöneticileriyle birlikte, Malatya Akpınar bölgesindeki esnafları ve işçi kahveleri bölgesini ziyaret eden Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Veli Ağbaba esnaf ve vatandaşlarla sohbet etti. 

CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba, 4 Yıldır milletvekilliği yaptığını belirterek “Malatya’nın hakkını savunan benim. Malatya’nın sorunlarını dile getiren benim.Malatya’nın kayısısını, emeklinin hakkını savunan benim. Dört yıldan beri gece demeden-gündüz demeden Malatya için çalıştım. CHP’li , MHP’li, AKP’li, HDP’li diye ayırmadan,herkese eşit davrandım. Her Malatyalı için çaba harcadım. Malatya Milletvekilliği yaptım.Oy versin-vermesin herkese hizmet ettim.Şimdi de tüm Malatyalılardan destek istiyorum” dedi.

Hem Türkiye’yle hem de Malatya’yla ilgili önemli projeleri hayata geçireceklerini kaydeden CHP Milletvekili Ağbaba; “Üreticilerin borçlarını sıfırlayacağız.Kayısıya alan bazlı destek vereceğiz.Emeklilerimize Ramazan ve Kurban Bayramlarında birer maaş ikramiye vereceğiz.Sosyal yardımları  iki kat artıracağız” ifadelerini kullandı.

Başka şehirden gelen, ithal aday olmadığını,yıllardır bu memlekette siyaset yaptığını, bu memlekette doğup, bu memlekette öleceğini ifade eden Ağbaba; “ Malatya için benden başka çalışan milletvekili yok. Biz Malatya’nın hakkını savundukça, diğer milletvekilleri bize karşı çıktılar. Önümüzdeki dönem Meclise çok daha güçlü girersek, Malatya için çok daha fazla çalışacağız” şeklinde konuştu.

Malatyaspor İşçi kahvelerinin olduğu bölgede gençlerin Malatyaspor konusunda verdiği destekten dolayı teşekkür ettiği Veli Ağbaba, Malatyaspor’un Malatya’nın ortak değeri olduğunu, ona yapılan haksızlıkların Malatya’ya yapıldığını kaydederek,Malatyaspor’u hak ettiği yere getirmek için çalışacaklarını belirtti. Ağbaba, gençlere Malatyaspor kaşkolu hediye etti.

PORGALI VALİYİ ZİYARET ETTİ..

Bu arada CHP'nin 2. sıra Milletvekili adayı Hulisi Porgalı, Vali Süleyman Kamçı’yı makamında ziyaret etti. 

Vali Süleyman Kamçı’yla bir araya gelen Porgalı sohbet sırasında Yeni Malatyaspor’un pazar günü Körfez İskenderunspor karşısında aldığı 2 -1’lik galibiyetin kendilerini çok mutlu ettiğini belirtti. 

Vali Süleyman Kamçı, geçen hafta Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup’ta Yeni Malatyaspor’un, Pendikspor’a 1-0 yenildiği hatırlatarak, "O maç Yeni Malatyaspor’a çok şey kaybettirdi. Pendikspor’dan o golü yemeseydik kesin şampiyonduk. Arada 4 puan fark var. 4 puan demek iki maçı kazanmak demek, önümüzdeki dört maçla lig birinciliği garantileneceğe benziyor. Pendikspor maçında berabere kalmış olsaydık şampiyonluğu yüzde doksan garantilemiştik. Üzücü bir yenilgi oldu” dedi. 

Yenilgi heyecan arttırdı, yine şampiyonuz diyen Porgalı, “ Körfez İskenderun maçına üç otobüs taraftar gitti bunun bir otobüsünü ben gönderdim. Benim Yeni Malatyaspor’a emeğim çok, as başkanlık yaptım, yönetimde yer aldım. Yeni Malatyaspor benim için işimin, siyasetimin, ailemin çok üzerinde” sözlerini kaydetti.

Amatör olarak futbol oynadığını da belirten Porgalı, futbolun çok farklı bir duygular taşıttırdığını ifade etti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız