SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Gece Gündüz Demeden 7/24 Çalışacağız"

0
Güncellendi - 2018-05-18 04:56:15
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat da Büyükşehir Belediyesi zabıta personeli ile bir toplantı düzenleyerek, yapılan denetimler hakkında bilgiler aldı.

İsmet Paşa Parkı (Hürriyet Parkı) içinde bulunan Zabıta Karakolunda gerçekleştirilen toplantıya Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ali Yıldırım da katıldı. Zabıta Dairesi Başkanı Nurhan Demir’den bilgiler alan Başkan Polat, Ramazan ayında en önemli görevlerden birini Zabıta teşkilatının üstlendiğini söyledi.

Ramazan Ayının manevi huzurunun her yerde hissedildiğini ifade eden Başkan Polat, “Tüm arkadaşlarımızın Ramazan Ayı mübarek olsun. Ramazanda sabah kahvaltı yapmadan güne başlarız ve bunun bizlere vermiş olduğu bir dinginlik bir huzur vardır. Rabbim Ramazan ayının huzurunu, bereketini Büyükşehir ailesinin bütünü için, milletimiz için en güzel şekilde yaşamayı nasip etsin.

Belediyecilik millete hizmet, işimiz millete en iyi şekilde hizmet etmektir. 11 ayın sultanı Ramazan ayında da yine en önemli görevlerden birini Zabıta teşkilatımız üstleniyor. Şehrin düzeni ve insan sağlığını korumak gibi çok önemli görevleri yerine getiriyorsunuz. Ramazan ayını hemşerilerimizin daha rahat geçirebilmeleri için var gücümüzle çalışacağız. Gece-gündüz demeden 7-24 çalışacağız. Vatandaşımız huzurlu olursa bizler mutlu oluruz.” dedi.

Başkan Polat, toplantının ardından Hürriyet Parkı içerisinde temizlik yapan işçileri de ziyaret etti.

Bülten- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

4 yorum yapılmış

  • Hakan (5 yıl önce)
    Esenlik genel müdürüde değişti dün
    0
    0
    Yanıtla
  • mişmiş (5 yıl önce)
    NE KADAR KALABALIKMIŞ O KADAR TRAFİK POLİSİ YOK KOCA ŞEHİRDE..
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet (5 yıl önce)
    Bu zabıta ne iş yapar görevi nedir acaba ? Kaldırımlar işgal altında İnsanları yolun ortasında yürüyor. Dükkanlar kaldırımlara taşınmış,Araçlar otopark olarak kullanıyor,Adım başı dilenci .........
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (5 yıl önce)
    Sayın başkanım öncelikle hayırlı olsun.Ama biz işçi statüsüne geçen esenlik personelleri olarak çok mutsuzuz.Bize zorla yemek veriliyor ama nedense aynı statüye geçen kültür a.ş personelleri yemek parası alıyor.biz mecburmuyuz hergün aç kalmaya biz mecburmuyuz yemek konusunda tehditler almaya.neden sayın cumhurbaşkanımızın sözünü yabana atıyor bu esenlik.acaba bir ak parti düşmanımı bu esenlik.Lütfen sesimizi duyun sayın başkanım.
    0
    0
    Yanıtla