SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Gece Gündüz Demeden Çalıştık'

0
Güncellendi - 2015-12-27 21:14:11
'Gece Gündüz Demeden Çalıştık'
A- A+ PAYLAŞ

AKP Malatya Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Ömer Faruk Öz, milli iradeye karşı yapılmak istenen darbe girişiminin 30 Mart'ta boşa çıkacağını söyledi. 

Milletvekili Öz, yerel seçim çalışmaları kapsamında Kale İlçesi'ni ziyaret etti. AKP Malatya il ve ilçe teşkilatı yöneticilerinden oluşan bir heyetle ilçeye gelen Öz, ilk olarak seçim irtibat bürosuna gelerek burada bir konuşma yaptı.

Kale’de ak belediyeciliğin halkın desteğiyle devam edeceğini ifade eden Öz, AKP'inin sadece Kale’de, Malatya’da değil Türkiye’nin tamamında yerel seçimlerde aldığı oy oranının artıracağını söyledi.

Öz, 30 Mart yerel seçimlerinin büyük önem taşıdığına dikkat çekerek, "AK Parti olarak 12 yıllık icraatlarımız ortada. Sayın Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde ülkemizin gelişip kalkınması, milletimizin refahı için gece gündüz demeden çalıştık. Daha önce faiz ödemelerine ayrılan bütçeyi eğitime, sağlığa, ülkenin imarına ayırdık. Elhamdülillah şimdi nereye gitsek bizi milletimizin güller yüzü ile birlikte o bölgeye yapılmış yatırımlarımızla karşılaşıyoruz" diye konuştu.

30 Mart'ta milletin iradesine sahip çıkacağına inandıklarını dile getiren Öz, "30 Martta milli iradeye karşı yapılmak istenen darbe girişimini halkımız boşa çıkaracak” dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız