SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Gece Gündüz Sorun Dinliyoruz"

0
Güncellendi - 2015-12-27 14:36:52
A- A+ PAYLAŞ

Adalet ve Kalkınma Partisi Malatya Milletvekili Öznur Çalık, parti il yetkilileriyle birlikte Tecde Mahallesi’nde vatandaşların sorunlarını dinledi. 
Partililer, teravih namazını Tecde Merkez Camii’nde kıldıktan sonra vatandaşlarla sohbet ederek, sorunlarını dinledi. Tecde İş Merkezi’nde düzenlenen toplantıya Milletvekili Öznur Çalık, İl Genel Meclisi Başkanı Naci Şavata, Partinin İl Başkanı Bülent Tüfenkçi, Merkez İlçe Başkanı Osman Güder, Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Atay ve İl Teşkilatı yöneticileri katıldı.
 
Toplantıda konuşan Çalık, "AK Parti teşkilatı olarak her bir milletvekilimiz ve teşkilat üyelerimiz, gece gündüz demeden vatandaşlarla hem sohbet ediyor, hem de sorunlarını dinlemek için mahalle mahalle geziyoruz" dedi.
 
Milletvekili Çalık, Tecde'den taşınan Özel Harekat Şube Müdürlüğü’nün yerine bir polis noktası ve lojman yapılacağını kaydetti. Çalık, ayrıca Tecde Gençlik Spor Kompleksi'nin Gençlik ve Spor Bakanlığı’na devrinin yapıldığını ve buranın en kısa zamanda tamamlanacağını belirtti. TOKİ tarafından yapılan Anadolu Meslek Lisesi inşaatının devam ettiğini ve bu yıl büyük bir kısmının tamamlanacağını da ekledi.
 
Hasan Atay da, Tecde ana yol genişletmesi kapsamında olan Tecde mezarlığının düzenlenmesi için gerekli çalışmaların başladığını ve en kısa zamanda Tecde mezarlık düzenlemesi çalışmasının bitirileceğini söyledi. Yetkililer, vatandaşların sorunlarını da dinledi.
 
ÇARŞI GEZİSİ..

Milletvekili Öznur Çalık, esnafını da ziyaret edip, sorunlarını dinledi. 
 
Beraberinde Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Atay, İl Genel Meclisi üyeleri Cercis Taşdemir ve Abdurrahman Kızıl, AKP İl Başkan Yardımcısı Mahmut Özer ile birlikte Yeni Camii çevresi ile TEDAŞ eski il binası civarındaki esnafı ziyaret eden Milletvekili Öznur Çalık, yolda vatandaşların sorunlarını da dinledi. Kayısının para etmemesi sorunundan iş talebine, tayin işinden atamalara kadar birçok talebin iletildiği Çalık, talepleri not aldırdı. Çalık’a özellikle bayanların ilgi gösterdiği görüldü.
 
Bu arada, tespih satan Latif Alçın isimli seyyardan tespih almak isteyen Çalık, tespihlerin naylon olduğunu görünce almaktan vazgeçti. Çalık, "Erzurum oltu taşından tespih olsaydı alacaktım" dedi.
 
ŞAHİN GÜNDÜZBEY'DE..
Bu arada AKP Malatya Milletvekili Mustafa Şahin, Ramazan programları kapsamında Yeşilyurt ilçesine bağlı Gündüzbey beldesini ziyaret ederek sorunları dinledi. 
 
Teravih namazı sonrası Gündüzbey Belediye Başkanı Hüseyin Selçuk, ilçe ve belde başkanı ile köy muhtarlarıyla bir araya gelen Milletvekili Şahin, Ramazan programları kapsamında iftar-sahur arası bu tür ziyaretler gerçekleştirerek vatandaşların sorun ve sıkıntılarını dinlediklerini söyledi.
 
Gündüzbey Belediye Başkanı Hüseyin Selçuk, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Şahin’e ve beraberindekilere teşekkür etti.
 
İlçeye bağlı köy muhtarlarının da köylerine ilişkin sorun ve sıkıntıları hakkında bilgi veren Selçuk, en yakın zamanda Şahin ve beraberindekileri beldelerinde misafir etmek istediklerini söyledi.
 
Milletvekili Şahin’e; AKP İl Başkanı Bülent Tüfenkçi, il başkan yardımcıları Hakan Kahtalı, Mahmut Üner Özer, il yönetim kurulu üyesi Hasan Kardeş ve partililer eşlik etti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız