SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Gece Kanlı Bitti!..

A- A+ PAYLAŞ

Geçtiğimiz Cumartesi gecesi Karakavak mevkii Askeri Lojmanlar kavşağında buzdan kayıp direğe çarpan, sonra takla atan otomobildeki 4 gençten 1'i öldü, 3'ü ağır yaralandı.. Bu arada Malatya'daki trafik kazalarında toplam 26 kişi yaralanarak, çeşitli hastanelerde tedavi altına alındılar..

DİREĞE ÇARPTILAR..
Ankara Asfaltı Askeri Lojmanlar Kavşağı İstanbul Evleri önünde Cumartesi gecesi 23.00 sıralarında 23 yaşındaki Gökhan Tömer yönetimindeki 44 EE 061 plakalı otoyla il merkezine doğru gelirken, yolun buzlu olması yüzünden kayarak yol kenarında bulunan elektrik direğine çarptı ve takla atarak sürüklendi.

Hurdaya dönen araç içerisindeki sürücü ile birlikte Salih Aydın (22), Mehmet Şahiner (28) ve Turgut Tosik (23) adlı gençler araç içinde sıkıştı. Olay yerine gelen 112 acil servis ekibi, yaralıları dışarı çıkartmakta zorlanınca, itfaiyeden yardım istedi. Ancak çevrede toplanan vatandaşlar, itfaiye ekiplerinin gelmesini beklemeden, bilinçsiz bir şekilde araç içinde sıkışan 2 yaralıyı karga tulumba dışarı çıkardı. Vatandaşların bu hareketi hayretler içerisinde izlenirken, araçtan çıkarılamayan ve kanlar içerisinde kalan sürücü Gökhan Tömer, yerinden çıkan direksiyonu elinden almak isteyenlere vermemekte direndi. Olay yerine gelen polis ve 112 ekiplerinin uyarısı üzerine vatandaşların araçta sıkışan vatandaşlara müdahale etmesi engellendi.

Kazadan sonra Turgut Özal Tıp Merkezi (TÖTM)’ne kaldırılan yaralılardan Turgut Tosik kurtarılamadı. Diğer 3 yaralının durumlarının ağır olduğu ve tedavilerinin sürdüğü bildirildi.

DİĞER KAZALAR..
Sivas Caddesi üzerinde 51 yaşındaki S.B. yönetimindeki 44 FL 188 plakalı otoyla giderken, yol üzerinde dolmuş bekleyen 43 yaşındaki İ.S.’ye çarparak yaralanmasına yolaçtı.

Yeşiltepe yolu Ergenekon Köprüsü üzerindeki kazada da 27 yaşındaki Y.T. yönetimindeki 44 FU 587 plakalı kamyonet ile giderken, yolun karlı olması yüzünden kayarak yol kenarındaki tel çite çarptı. Sürücü hafif yaralandı.

Yeşilyurt Caddesi üzerinde V.İ. yönetimindeki 44 M 0068 plakalı minibüs ile giderken, yol üzerinde park etmiş bir aracın arkasından çıkan 17 yaşındaki E.G.’ye çarparak yaralanmasına neden oldu.

Aşağıbağlar Mahallesi İsmetpaşa Caddesi’nde M.Ç. yönetimindeki 44 KK 086 plakalı otoyla giderken, aniden önüne çıkan 61 yaşındaki S.G. adlı kadına çarptı. Yaralı kadın hastaneye kaldırıldı.

Zapçıoğlu Caddesi Sağlık Müdürlüğü önünde meydana gelen kazayla ilgili ifade veren 30 yaşındaki sürücü N.Y., aracıyla giderken 70 yaşlarındaki A.Y.’nin karşıdan karşıya geçmek isterken gelip aracına çarptığını öne sürdü. Yaralı A.Y. de sürücüden şikayetçi olmadı.

Turgut Özal Mahallesi 1. Caddede 37 yaşındaki S.G. yönetimindeki otoyla giderken, aniden yola çıkan 8 yaşlarındaki M.A.Ö. adlı çocuğa çarptı ve yaraladı.

Doğanşehir ilçesi Karşıyaka Mahallesinde M.B. yönetimindeki 44 HR 040 plakalı araçla giderken, buzlu yolda direksiyon hakimiyetini kaybetti ve yol kenarındaki tümseğe çarptı. Kazada araçta yolcu olarak bulunan 51 yaşındaki H.K. yaralandı.

Hekimhan İlçesi Ballıkaya mevkiinde A.Y. yönetimindeki 42 FD 472 plakalı kamyonet ile giderken, buzlu yolda kaydı ve araç şarampola yuvarlandı. 47 yaşındaki sürücü ile araçta bulunan 30 yaşındaki A.T. yaralandılar.

Adıyaman’dan Malatya yönüne gelmekte olan İzzet Birişik yönetimindeki 63 VH 255 plakalı araç, Yeşilyurt Oluklu mevkiinde şarampola uçtu. Kazada İzzet Birişik, İsmet Birişik ve Bülent Birişik yaralandılar.

Malatya’dan Adıyaman yönüne gitmekte olan Hasan Kaya yönetimindeki 44 FY 208 plakalı araçla Reşadiye Geçidi mevkiindeki virajda, yolun buzlu olması yüzünden toprak tepeciğe çarptı. Araç hasar gördü.

Ankara’dan Malatya yönüne gelmekte olan Orhan Uğur yönetimindeki 23 DU 549 plakalı araç, Darende Karşıyaka Köyü yakınlarında dikkatsizlik sonucu takla attı. Kazada Gülçin Dağ, Muhammed Ali Uğur ve Ömer Dağ yaralandılar.

Özsan Sanayi Sitesinde Selahattin Doğan yönetimindeki 44 KD 948 plakalı araç geri manevra sırasında Naim Güneş’e ait 44 KT 999 plakalı araca çarptı. Her iki araç da hasar gördü.

Akçadağ ilçesinin Aşağıörüşkü Köyünden il merkezine gelmekte olan Selda Çalışkan yönetimindeki 34 BY 7901 plakalı araç Erhaç Havaalanı Kapısının önünde direksiyon hakimiyetini kaybederek yol kenarındaki sulama kanalına uçtu. Kazada otomobilde bulunan 24 yaşlarındaki Derya Çelik adlı bayan yaralandı.

Akçadağ ilçesi Yağmurlu Köyü girişinde Mükremin Çal yönetimindeki 44 FT 091 plakalı traktörle giderken, dikkatsizlik sonucu traktörün takla atması sonucu yaralandı.

Battalgazi Hatunsuyu Beldesi’nde Vahap Tatar yönetimindeki 44 FF 256 plakalı otomobil Alişar Köyüne giderken 9 yaşlarındaki Vesile Çıplak adlı kız çocuğuna çarparak yaralanmasına yolaçtı.

Elazığ’dan Malatya yönüne gelmekte olan Hasan Çalışkan yönetimindeki 23 P 1323 plakalı otomobil Çolaklı mevkiinde karşı yönden gelen aracın far ışıklarının sürücünün gözüne vurması sonucu karşı şeride geçip şarampola uçtu. Kazada sürücü yaralandı.

İPAŞ Fabrikası kavşağında Hamdi Telli yönetimindeki 44 KS 098 plakalı oto ile Malatya yönüne gelirken, kaldırıma çarptı. Kazada araçta bulunan Metin Derindağ ve Erhan Işık yaralandılar.

Malatya’dan Erzincan’ın Kemaliye ilçesine gitmekte olan Mustafa Sümrü Yüksel yönetimindeki 34 VGS 49 plakalı araç, Arapgir- Keban yolunun 25. kilometresinde önüne çıkan köpeğe çarpmamak isterken, mıcıra kapıldı ve takla attı. Sürücü hafif yaralandı.

Kuluncak ilçesinden Bıyıkboğazı yönüne gitmekte olan Halik Kalkan yönetimindeki 80 FH 454 plakalı araç, viraja hızlı girince bariyerlere çarptı ve hasar gördü.

Malatya’dan Dilek Kasabası yönüne gitmekte olan Mehmet Başkaya yönetimindeki 44 KF 986 plakalı kamyonet, Nakliyatçılar Sitesi önünde direksiyon hakimiyetini kaybederek yol kenarındaki refüjlere çarptı ve devrildi. Kazada araçta bulunan Abdullah Gedikli yaralandı.

Malatya’dan Kayseri yönüne gitmekte olan Özgür Karakuş yönetimindeki 20 LE 099 plakalı araç, Darende ilçesi Nadir Mahallesi’nde dikkatsizlik sonucu yol kenarındaki ağaca çarptı. Araçta hasar meydana geldi.

Arapgir- Keban karayolunun 20. kilometresinde Hüseyin Aytekin yönetimindeki 44 AY 355 plakalı araçla giderken, yolun buzlu olması yüzünden kayan araç, yol kenarındaki levhaya çarptı ve hasar gördü.

FOTOĞRAFLAR: Askeri Lojmanlar kavşağında meydana gelen trafik kazasından hemen sonrası.. (BURHAN KARADUMAN)

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız