SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Gece mi Kondurdunuz Bunu?!

0
Güncellendi - 2015-12-28 02:16:32
Gece mi Kondurdunuz Bunu?!
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Havalimanı Terminal binası çatısının yağmur ve kar suyu sızdırması nedeniyle, perişan halde olduğu bildirildi.

Konuya ilişkin olarak, airporthaber.com haber portalında yayınlanan haber ve fotoğraflarda, terminalin "perişan" durumu yansıtıldı.

Söz konusu haber şöyle:

"Malatya Havalimanı'nda son zamanlarda sıkça yaşanan su baskını vakaları çalışmaları adeta durma noktasına getirdi.

Malatya Havalimanı'nda 2010 yılında hizmete sunulan yeni terminal binasındaki su baskını vakaları çalışanları isyan ettiriyor. Pis su giderlerinin taşması ve tavandan terminal içine sızmasıyla hem çalışma alanlarını hem de terminal içini göle çeviren su baskınlarına henüz çözüm bulunamadı.

Son zamanlarda sıkça yaşandığı öğrenilen su baskınlarından en çok yolcu gidiş-geliş salonları, çalışma alanları ve ibadet yerleri etkileniyor. 

Oldukça ciddi maliyete neden olduğu öğrenilen su baskınlarından dolayı terminalde faaliyet her seferinde durma noktasına geliyor."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız