SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Gece Polisi Alarma Geçirdiler!

0
Güncellendi - 2018-05-07 20:29:24
Gece Polisi Alarma Geçirdiler!
A- A+ PAYLAŞ

  • Genç kadının "Dağa götürdüler, kaçtım saklanıyorum", bunalımlı vatandaşın "İntihar edeceğim" ihbarları, gece polise hareketli saatler yaşattı..

Malatya'da, gece yarısı bir genç kadın ile bunalımlı bir vatandaştan gelen telefon ihbarları, polis ekiplerini adeta alarma geçirdi. Genç kadın ve bunalımlı vatandaş, polisin araştırmaları sonucu bulundular.

"Otomobille kaçırıp dağa götürdüler, ellerinden kurtuldum, saklanıyorum.."

Pazar'ı Pazartesi'ne bağlayan gece yarısından sonra 155 Polis İmdat'ı arayan genç bir kadın, iki kişi tarafından bir otomobile bindirilerek kaçırıldığını, kendisini Beydağı TOKİ bölgesine götüren şahısların elinden kurtulduğunu ve dağlık alanda yukarıya doğru kaçarak saklandığını belirterek yardım istedi.

Bu ihbar üzerine polis ekipleri bölgede geniş çaplı bir araştırma başlattılar ve yaklaşık yarım saatlik bir araştırma sonucu 01.00 sıralarında polislerin telefonla irtibat kurabildiği genç kadın, polis araçlarını gördüğünü belirterek, araçların yanına geldi.

Genç kadın, daha sonra farklı bir ifade vererek, kendisini otomobile bindiren şahısların arkadaşları olduğunu, kaçırmadıklarını, ancak otomobilde dövdükleri için ellerinden kaçtığını, bu kişilerden şikayetçi olmadığını söyledi. Bulunduğu yerden Sümer Polis Merkezi'ne götürülen genç kadın, burada olayla ilgili tutulan tutanağın ardından bir polis ekibi tarafından Yeşiltepe'deki evine götürüldü.

"Silahım var, intihar edeceğim.."

Aynı saatlerde, birçok polis ekibi de, 155'i telefonla arayıp Yeşilyurt Hasan Çalık Devlet Hastanesi ile Yakınca Mezarlığı arasında bir yerde olduğunu, buraya otomobiliyle geldiğini, silahlı olduğunu ve intihar edeceğini söyleyen şahsı araştırmaya başladılar.

Sivil ve resmi polis ekipleri, yaklaşık yarım saatlik araştırma sonucu şahsın otomobilini Yakınca Mezarlığı civarlarında tespit ettiler ve daha sonra şahsı kendine zarar vermeden teslim alarak Yeşilyurt İlçe Polis Merkezi'ne götürdüler.

Polisten her iki olaydaki kadın ve erkek şahsın kimlikleri hakkında bir bilgi verilmedi.

Duvara yazı yazarken güvenlikçi görünce..

Bu arada saat 04.30 sıralarında da Bostanbaşı Çiftlik Caddesi'ndeki bir sitenin güvenlik görevlisi, bir başka sitenin duvarına yazı yazan bereli, sırt çantalı 2 kişiyi gördü. Şahıslar da görüldüklerini farkedip kaçarken, güvenlikçi durumu polise bildirdi.

Belirtilen bölgeye giden polis ekipleri, duvara sadece 2 erkek ismi yazıldığını, yazılamanın siyasi yönünün olmadığını belirlediler. Kaçan 'yazıcılar' ise bulunamadı.

Burhan KARADUMAN, Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • DRİJANLI (5 yıl önce)
    Güvenlikci çok büyük bir iş başardığını sanıyor . Bu kadar polisi alarıma gecirmenin anlamı ney
    0
    0
    Yanıtla