SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Gece Pompalıyla Terör Estirdi

0
Güncellendi - 2015-12-28 03:14:37
Gece Pompalıyla Terör Estirdi
A- A+ PAYLAŞ

Arabalı ve pompalı tüfekli bir şahıs, Pazar gecesi düzenlediği saldırılarla adeta terör estirdi. Saldırılarda 3 kişi hafif yaralanırken, CHP İl Başkanı Enver Kiraz'a ait büfe de isabet aldı. Olayın siyasi yönünün bulunmadığı bildirildi.

İlk olay, dün akşam saat 20.30 sularında Aşağıbağlar Mahallesi Kuyuönü mevkiinde meydana geldi. İddiaya göre, bir süre önce güvercin meselesi nedeniyle çıkan silahlı kavgada yaralanan Fatih T. adlı şüpheli bir otomobile binerek yanına aldığı pompalı tüfekle husumetli olduğu ailenin evinin bulunduğu sokakta av tüfeği ile ateş açtı. Açılan ateş sırasında adde üzerinde bulunan CHP İl Başkanı Enver Kiraz’a ait işyerinin önündeki soğuk içecek dolabına 3 adet saçma isabet etti. Bu esnada işyerinde çalışan 50 yaşındaki Ersan Mor  (fotoğraftaki) adlı şahısın kafasının sağ tarafına 1 adet saçma isabet etti. Hastaneye götürülen Ersan Mor, ayakta tedavi olduktan sonar tekrar taburcu edildi. 

Polis ekipleri bu saldırı üzerine plakasını belirledikleri araçla kaçan şahsı yakalamak için çevrede araştırma yaptı.

Ancak, 23.00 sıralarında yeniden aynı araçla olay yerine gelen şüpheli, 23 plakalı bir otoyu hedef aldı. Otoda bulunan Muhammed adlı şahıs ile yanında bulunan bir bayanın pompalı ile arkadan ateş açılması nedeniyle hafif derecede yaralandıkları belirlendi. Bu şahıslarda ambulansla hastaneye kaldırıldı ve ayakta tedavi edilerek taburcu edildiler.

Çok sayıda polis ekibi silahlı saldırgan Fatih T. adlı şüpheliyi yakalamak için bölgede çalışma başlattı. Özalper mahallesinde polis ekibinin gördüğü saldırganın bulunduğu araç, kovalamaca sonucunda kaçarak izini kaybettirdi.

Saldırıya uğrayan ailenin de karşı tarafa karşılık verme ihtimali nedeniyle bölgede polis ekipleri alarma geçti.

Sokak içinde bulunan bazı evlere saçma isabet ettiği belirtilirken, olayın kısa bir süre önce güvercin meselesi nedeniyle 1 kişinin silahla yaralanması olayının devamı olduğu öğrenildi. 

Çok sayıda ekip, silahlı saldırganı yakalamak için çalışmasını sürdürüyor.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız