SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Gece Silahlar Patladı, 2 Kişi Yaralandı

0
Güncellendi - 2017-01-19 04:08:06
Gece Silahlar Patladı, 2 Kişi Yaralandı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da, gece ateşli silah kullanılan 3 ayrı olay meydana gelirken, bunlardan bir otoparktaki olayda 2 kişi av tüfeğiyle vurularak yaralandı.

OTOPARK'TA İKİ KİŞİ VURULDU..

Araposman mevkiindeki bir otoparkta 00.30 sıralarında alacak verecek yüzünden çıktığı öne sürülen olayda, Metin A. ile Mahmut C.D. adlı şahıslar av tüfeğiyle ateş açılması sonucu ayaklarından yaralandılar. Yaralılar, ambulansla hastaneye kaldırılarak tedavi altına alınırken, polis olayla ilgili olarak K.D. adlı şahsı aramaya başladı.

Olay sırasında, av tüfeğiyle açılan ateş sonucu, otoparkta bulunan bazı araçlar da saçma isabeti nedeniyle hasar gördü.

Polis, olay yerinde delilleri toplarken, firari şahsın yakalanması için araştırmalara başladı. (fotoğraflar bu olaydan)

İKİ OLAY DAHA..

Salı gecesi 23.00 sıralarında polise başvuran bir şahıs, Yeşiltepe'de otosuyla geçerken, silah sesi duyduğunu, daha sonra otosunun isabet aldığını farkettiğini bildirdi. Polis ekipleri, bu olayla ilgili araştırmaya başladılar.

Saat 23.30 sıralarında da, Fahri Kayahan Caddesi'nde bir işyerine silahlı saldırıda bulunuldu. Olay yerinden otomobille kaçmak isteyen 2 kişinin, 1 silahla birlikte aynı cadde üzerinde yakalandıkları bildirildi.

Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

5 yorum yapılmış

  • hasan balcı (7 yıl önce)
    Malatya bitmiş Malatya teksas olmuş :) her şehirde bu tür olaylar daha fazla oluyor.500bin merkez nufuslu bir yerde haftada 3-5 olay olur.Keşke olmasa ama abartmayın
    0
    0
    Yanıtla
  • Tolga (7 yıl önce)
    Malatya dolmuş göçebe insanlar buda şehir eşkıyası terörden farkı yoktur.
    0
    0
    Yanıtla
  • beşiktaşlı (7 yıl önce)
    malatya teksas şehri olmuş
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyaspor lu (7 yıl önce)
    Emniyetinde üzerine düşen görevi yerine getirmek için çalışmaları taktire şayandır ancak sorun bu canileri aynı akşam bırakan savcı hakimlerindir hırsıza ceza yok yaralama ya ceza yok dolandırıcı ya ceza yok malatya sayanizde teksas olmuştur biran öncede huzur operasyonu yapılması gereken bir durum malatya da
    0
    0
    Yanıtla
  • Mayer (7 yıl önce)
    Malatya Teksas'a Döndü emniyet uykuda sanırım işimiz Allah'a kalmış
    0
    0
    Yanıtla