SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Gece Toplantısı

A- A+ PAYLAŞ

Malatyaspor'a gıyabında başkan seçildikten sonra ilk kez Malatya'ya gelen Hikmet Tanrıverdi, bazı görüşmelerin ardından gece de İl Genel Meclisi Başkanı Naci Şavata ile bazı kuruluşların temsilcilerinin katılımıyla İl Özel İdare salonunda bir toplantı yaptı.

Gece yarısı sona eren toplantıda Tanrıverdi'nin başkanlık görevini kabul etmeme, ancak dışarıdan destek verme düşüncesinin yanı sıra, kulübün bazı acil sorunlarınn çözümüne ilişkin önerilerini dile getirdiği öğrenildi.

Tanrıverdi'nin kulüp başkanı ve yönetici olarak değil, ancak yönetimin dışında oluşturulacak bir icra komitesine yönetime destek sağlamak üzere girebileceğine dair görüşler de ifade ettiği bildirildi.

Tanrıverdi'nin Perşembe günü de bazı görüşmeler yapacağı, öğleden sonra da bir basın toplantısı düzenleyeceği öğrenildi.

Bu arada vali ve belediye başkanının göreve yeni gelmiş olmaları, daha önce yaşananlar konusunda yeterli bilgiye sahip olmamaları, dolayısıyla son 3 yılda yaşanan "kötü" süreci ne kadar doğru değerlendirip çözüme katkı sağlayacakları konusundaki endişeler de kamuoyunda konuşulurken, ba ikilinin Tanrıverdi yönetimi olması halinde Malatyaspor'a sağlayacağı katkıyı doğru değerlendirdiklerine dair endişe de gözleniyor.

Malatya milletvekillerinin ise Hikmet Tanrıverdi adını ortaya atmalarından daha somut katkı olarak, başta Ahmet Çalık ve Malatya Girişim Grubu gibi AKP iktidarları döneminde çok büyük maddi çıkarlar sağlayanların da Malatyaspor için birşeyler yapmaları amacına yönelik çaba göstermelerinin daha yararlı olacağı ifade ediliyor. Bu iki grubun milletvekillerinin tekliflerini dikkate alamayabilecekleri, bunu sağlamak için milletvekillerinin parti ve hükümet yöneticilerini aracı kılmalarının daha doğru bir girişim olacağı savunuluyor.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız