SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Gece ve Gündüz Nevruz Gösterisi

A- A+ PAYLAŞ

Cumartesi akşamı Paşaköşkü'nde ve Pazar günü de PTT önünde Nevruz nedeniyle, DTP ve EMEP'li bir grup tarafından eylem yapıldı.

CUMARTESİ AKŞAMI İZİNSİZ GÖSTERİ..
Malatya merkezindeki Paşaköşkü Camii'nin yanında toplanan bir grup, ateş yakarak Nevruz kutlaması yaptı. İzinsiz olarak yapılan gösteride DTP İl Başkanı Kemal Çalgan ile EMEP İl Başkanı Necdet Bali'nin de bulunduğu bildirildi. Gruptakiler, yasadışı terör örgütü elebaşısı Öcalan lehinde çeşitli sloganlar attı.

İzinsiz gösteri nedeniyle olay yerine çok sayıda polis sevk edilirken, emniyet yetkililerinin DTP İl Başkanı Kemal Çağan'ı uyarması üzerine grup olaysız bir şekilde dağıldı.

PAZAR GÜNÜ PTT ÖNÜNDE..
Demokratik Toplum Partisi (DTP) ve Emeğin Partisi'nin (EMEP) düzenlediği ve Kamu Emekçileri Sendikası'nın da (KESK) destek verdiği Nevruz Şenliği, Pazar günü PTT binası önünde gerçekleştirildi.

Davul zurna eşliğinde halayların çekildiği, Kürtçe sloganların atılıp, pankartların açıldığı gösteri sonrasında DTP Malatya İl Başkanı Kemal Çalgan ve EMEP Malatya İl Başkanı Necdet Bali konuşma yaptı. Nevruz Bayramı ve siyasi içerik taşıyan konuşmalardan sonra yine davul zurna eşliğinde halay çekildi. Gösteri olaysız sona erdi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız