SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Gece Yarısı İnşaat Olur mu?!

0
Güncellendi - 2015-12-27 23:10:05
Gece Yarısı İnşaat Olur mu?!
A- A+ PAYLAŞ

Malatya il merkezi Yeşilyurt ve Battalgazi ilçeleri sınırlarında, özellikle son haftalarda atan gece inşaat çalışmaları vatandaşların şikayetlerine yolaçıyor.

Birçok bölgede, gece saat 21.00'den itibaren sabah 06.00'ya kadar olan sürede devam eden inşaat çalışmaları nedeniyle rahatsız olan vatandaşlar, polise şikayette bulunuyor. Polis ekipleri de, şikayetleri değerlendirerek, bildirilen yerlerdeki inşaat faaliyetlerini durduruyorlar. Bu durum her gece sürüp gidiyor.

Sıcaklar ve Ramazan ayı ile birlikte gece inşaat çalışmalarında artış gözlenirken, gece inşaat çalışmasının İş Güvenliği ve İşçi Sağlığı ile ilgili yasalara da aykırı olduğu, ancak polis dışında, başta belediye olmak üzere diğer ilgili kuruluşların gece denetim yapmamaları yüzünden bu durumun sürdüğü ifade ediliyor.

ARŞİV FOTO: Google'den

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız