SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Gece Yarısından Sonra Okul Çatısında Hırsız Avı..

A- A+ PAYLAŞ

Bir evden hırsızlık yaptıktan sonra kaçan 2 zanlıyı polis, 03.30’da Derme İlköğretim Okulu’nun çatısında yakaladı.. Akpınar’da “akşam” saatinde gasp..

OKUL ÇATISINDA HIRSIZ..
Polise, sabaha karşı 03.30 sıralarında yapılan ihbarda, Hamidiye Mahallesi Antepli Sokağında Recep Ahmet Şengönül’e ait evden hırsızlık yapan şahısların kaçmakta oldukları bildirildi. Bunun üzerine çevreyi saran polisler, araştırmaları sırasında, bölgede bulunan Derme İlköğretim Okulu’nun çatısında Diyarbakır doğumlu 25 yaşındaki Abdulhalim İ.ile 20 yaşındaki Fuat A.adlı şahısları yakaladılar. Çevrede yapılan aramada 920 YTL para, 1 bayan el çantası, 1 el çantası, 2 parfüm, 1 cep telefonu, 1 pantolon, 2 gömlek, 1 hırka, 6 adet ev anahtarı, 2 çelik kasa anahtarı, ev sahibi Şengönül’e ait kimlikler ele geçirildi. Zanlılardan Abdulhalim İ.’nin üzerinde ayrıca 800 YTL para ve 1 adet kol saati bulundu.

Adliyeye verilen iki zanlı tutuklandı.

AKPINAR’DA GASP..
Polise başvuran 44 yaşındaki Sıdık Sami Şeftalici, saat 20.30 sıralarında Akpınar Mahallesi Aslantepe Caddesi Bedirhan Ekmek Fabrikası civarında yaya olarak evine giderken, daha önceden görmediği 20-25 yaşlarındaki bir şahsın kendisini sırtından itekleyip, yere yatırdığını ve boğazına bıçak dayadığını, “Sesini çıkarırsan seni vururum” dedikten sonra, cüzdanındaki 60 YTL ile cep telefonunu gasbettiğini ve daha sonra kaçtığını bildirdi. Polis, araştırmalara başladı.

3 BİN 100 DOLAR ÇALINDI..
Öte yandan, Zafer Mahallesi Badıllı Camii Sokakta oturan Kemal Çıplak’a ait eve, belirlenemeyen bir saatte giren kimliği belirsiz hırsızların, 3 bin 100 ABD doları, 200 YTL, 3 altın yüzük, 1 çift altın küpe ve 1 altın kolyeyi çalarak kaçtıkları, polisin bu olayla ilgili de araştırmalarını sürdürdüğü bildirildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız