SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Geçen Sezondan Beri EYMS'nin Radarındaymış

0
Güncellendi - 2017-06-10 02:21:19
Geçen Sezondan Beri EYMS'nin Radarındaymış
A- A+ PAYLAŞ

Süper Ligin yeni ekibi Evkur Yeni Malatyaspor, Süper Lig’de kalıcı olmak için kolları sıvadı. Sarı siyahlılar, yeni sezon için ilk transferini Fransa’dan yaptı. Doğu Anadolu ekibi, Fransa’nın Strasbourg takımından Khalid Boutaib ile iki yıllık sözleşme imzaladı.

30 yaşında 1,90 metre boyundaki santrafor, Istres Football Club, RC Strasbourg Alsace ve Ajaccio takımlarının formalarını giydi. Strasbourg takımında bu sezon attığı gollerle dikkatleri üzerine çeken Faslı golcünün, TFF 1. Ligin ikinci yarısında Evkur Yeni Malatyaspor’un dikkatini çektiği ve yönetimin listesinde bulunduğu öğrenildi.

Golcü futbolcuyla TFF 1. Ligin ikinci yarısında ilgilenen ve TFF Futbolcu Menajeri Erkan Bakan’ın görüştüğü Khalid Boutaib, sarı siyahlı takım ile iki yıllık anlaşma imzaladı. Bakan’a kulüp tarafından 5 Ocak 2017’de transfer görüşmesi için yetki belgesi verildiği ve teknik direktör İrfan Buz’un da çok istediği oyuncular arasında yer aldığı iddia edildi.

Boutaib, RC Strasbourg Alsace takımında 38 karşılaşmada 20 gol kaydetti. Strasbourg bu sezon Fransa Ligue 2’yi 67 puanla şampiyon tamamlayarak, Fransa Ligue 1’e yükseldi. Ligde 38 karşılaşmada 63 gol kaydeden Fransız ekibinde Boutaib 20 gol atma başarısı gösterdi.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

19 yorum yapılmış

  • Mehmet m. (6 yıl önce)
    Sizin gibi zihniyetlerin sonucu eski MALATYASPOR amatörde. Bilmediğiniz aklınızın ermediği konulara atlamayın. Bari susun bilgili olduğunuzu sansınlar. Ne güzel transferi yap kenara çekil. Sonra çalıp Özür dilerim rahatsızlık için ama belirtmeden de olmaz kar tanecikleri edasında düşmüş yüzünüze tebessümün inci taneleri ☺ çırptılar diye veryansın edersiniz. Çünkü nereye ne harcandığını bilmeden uyumaya mahkumsunuz. İşte sizin başarı anlayışınız bu.
    0
    0
    Yanıtla
  • Alttaki yorumun karmaşıklığı kadar karmaşık düşünceleriniz ☺
    0
    0
    Yanıtla
  • Ne anlatmaya çalıştın, muhtemelen kendin bile anlamamışsındır
    0
    0
    Yanıtla
  • Sizi alınan futbolculara harcanan para niçin çok ilgelendirir.Klübe paramı verdiniz.Burda işin mali yönü klübü ilgilendirir.Futbolcuyla ilgili yorum yapacağına,harcamalarla ilgili yorum yapıyorsun.Seni ilgilendirmeyen konularda burda ahkam kesip milletin aklını karıştırma.Bu arada uzun yıllar futbol oynamış biri olarak bu konuda akıl vermen senin hiç haddin değil.
    0
    0
    Yanıtla
  • Sanki senin cebinden para çıkıyor....
    0
    0
    Yanıtla
  • Başkan herşeyin hesabını yapmıştır bu takım ligde kalacak dediyse birde avrupa sözü verdiyse yapacaktır hesap işlerine fazla takılmayın taraftar olarak destek olalım futfolda acele etmek değil doğru karar vermek gerekir onuda başkan yapıyor
    0
    0
    Yanıtla
  • Sedat (6 yıl önce)
    Bir taraftarı asist primi niye ?ilgilendirir anlamak mümkün değil.Bu yorumu yapanın bir taraftar olduğuna asla inanmıyorum.Dikkat edin,E.Malatyaspor ve Klübü süper lige çıkartan yönetim hep eleştiriliyor.Bu kulüp Fransa'da strasbourg takımında geçen yıl 20 gol atmış,Fas milli takımının da golcü oyuncusu alındığı için sevinmiyor ama asist primini sorabiliyor.Ben sizlere soruyorum bırakın Malatya'yı, İstanbul'da bir BJK,FB,Gs taraftarı takımındaki oynayan her bir futbolcunun alacağı asist primini takip ediyormu?Kısaca Gidin asıl tuttuğunuz takımla ilgilenin ki bir faydanız olsun derim.Burdan size ekmek çıkmaz sayın memet m.
    0
    0
    Yanıtla
  • Adıyamanlı Abizer (6 yıl önce)
    Ama merak ediyor )))):
    0
    0
    Yanıtla
  • murat (6 yıl önce)
    sayın yöneticiler madem İrfan hoca bu topçuyu istediyse hocayı neden gönderdiniz .İrfan hoca eğilip bükülmeyen ,eyvallahı olmayan dik bir adamdı yazık ettiniz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet m. (6 yıl önce)
    Transfer ücreti neden belirtilmiyor? Bonservis bedeli ve iki yılda alacağı ücret ne kadar? Gol primi, asist primi, maç başına garanti ücreti, galibiyetteki payı, ve beraberlikteki payı... Nerede mali anlaşmalar? Neden kamuoyuyla paylaşılmıyor?
    0
    0
    Yanıtla
  • Ne yapacan aciklanirsa..seni ilgilendiren bir durummu var..
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet m. (6 yıl önce)cengiz isimli kullanıcı yorumuna
    Az ötede oyna muhatabım değilsin. Kimisi yorum yazar. Kimisi ise yazmak için yazar... Ama sen gibileri ancak atlar.
    0
    0
    Yanıtla
  • Cengizsinsl (6 yıl önce)cengiz isimli kullanıcı yorumuna
    Sanırım ayarını belirleyecek
    0
    0
    Yanıtla
  • belki noksan kalırsa üstünü tamamlayacak
    0
    0
    Yanıtla
  • Miktari önemli mi Önemli olan malatyaya faydali olsun yeter Ücreti yüksekse ne olacak Denemede görmede izlemede hemen elestirmeye cok merakliyiz
    0
    0
    Yanıtla
  • Para yardımında mı bulunacan me kadar boş işlerle uğraşıyoruz
    0
    0
    Yanıtla
  • Bir taraftarı asist primi niçin ilgilendirsin?anlamak mümkün değil.Bu soru bana göre ancak bir şartla sorulur O da fitnelik için!
    0
    0
    Yanıtla
  • Bonservis yok
    0
    0
    Yanıtla
  • Çok merak ettiysen git başkana sor
    0
    0
    Yanıtla