SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Geçen Sezondan Farkı Yok!

A- A+ PAYLAŞ
 
Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Yeni Malatya Spor, 2010-2011 ve 2011-2012 sezonlarında lige iyi başlangıç yapamadı.
 
2010-2011 sezonunda ilk 6 haftada 4 puan toplayan Yeni Malatya Spor, 2011-2012 sezonunda ilk 6 haftada hanesine 5 puan yazdırabildi.
 
Geçtiğimiz sezon ligin ilk karşılaşmasında deplasmanda İskenderun Demir Çelikspor'a 2-0 mağlup olan sarı siyahlı takım, ikinci haftada sahasında Mardinspor'u 1-0 mağlup etmişti. Yeni Malatya Spor, daha sonra sırasıyla üçüncü haftada Turgutluspor'a 2-0, dördüncü haftada Bozüyükspor'a 2-0 ve beşinci haftada Göztepespor'a 1-0 mağlup olmuştu. Sarı siyahlı takım 6. haftada ise deplasmanda Alanyaspor ile 1-1 berabere kamıştı.
 
2010-2011 sezonunda ilk 6 haftada sadece 1 galibiyet alan Yeni Malatya Spor, sahadan 4 kez mağlup 1 kez de beraberlikle ayrılmıştı. Sarı siyahlı takım, 6 haftalık süreçte 4 puan toplarken, rakip ağlara sadece 2 gol bırakabildi. Yeni Malatya Spor, 2010-2011 sezonunda 6. hafta sonu itibariyle 16. sırada yer aldı.
 
Yeni Malatya Spor, 2011-2012 sezonuna ise deplasmanda oynadığı ve 1-1 berabere kaldığı Tepecikspor maçıyla başladı. Ligin ikinci haftasında sahasında Şanlıurfaspor'a 1-0 mağlup olan sarı siyahlı takım, üçüncü haftada deplasmanda Çorumspor ile 1-1 berabere kaldı. 4. haftada sahasında İskenderun Demir Çelikspor'a 3-2 mağlup olan Yeni Malatya Spor, ligin 5. haftasında Kocaelispor'u 9-0 mağlup etti. Sarı siyahlı takım, ligin 6. haftasında ise sahasında Altay'a 3-1 mağlup oldu.
 
2011-2012 sezonunda 6 haftada 1 galibiyet alan Yeni Malatya Spor, 3 kez mağlup oldu. Sarı siyahlı takım 2 karşılaşmada ise berabere kaldı. Yeni Malatya Spor, 6 haftada rakip ağlara 14 gol bıraktı. Sarı siyahlı takım, ligin 7. haftasını bay geçerek, 5 puan ile 11. sırada yer aldı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız