SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Geçen Yıl 8 Kişi Boğuldu

0
Güncellendi - 2015-12-27 20:09:54
Geçen Yıl 8 Kişi Boğuldu
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da geçtiğimiz yıl 8 kişi boğularak yaşamını yitirdi.

TEHLİKE ARTIYOR 

Malatya’da özellikle Mayıs ayı ile Eylül ayları arasında gölet ve baraj göllerinde boğulma olayları yaşanıyor. Malatya’da 2013 yılında Mayıs ile Eylül ayları arasında toplam 8 ayrı olayda 8 kişi girdikleri gölet ve baraj göllerinde boğulmaları sonucunda öldüler.

Gölet ve baraj gölleri çevresinde özellikle gençleri uyaran ve tehlikelere karşı bilgilendiren tabela bulunmaması dikkat çekiyor.

BOĞULDULAR

Malatya’da geçtiğimiz yıl; 29 Mayıs günü Dilek Beldesi Küllümağara bölgesinde Karakaya Baraj Gölü’nde 14 yaşındaki Ferdi Hakverdi, 9 Haziran’da Orduzu Pınarbaşı Göleti’nde 43 yaşındaki Yaşar Tufan, 23 Haziran’da Doğanyol Koldere Köyünde Karakaya Baraj Gölünde 14 yaşındaki Kader Yalçın, 26 Haziran’da Yazıhan’ın Bereketli Köyünde  16 yaşındaki Oya Kalkan, 8 Temmuz’da  Kuluncak’ın Sofular Göletinde 24 yaşındaki Serkan Demir ve aynı gün  Doğanşehir’in Sürgü Baraj Gölünde 20 yaşındaki Tolgahan Korkmaz ve 18 Ağustos’ta  Orduzu Taşpınar Göletinde 16 yaşındaki Mehmet Karabey ve 8 Eylül ‘de  Orduzu Pınarbaşı Gölet’inde 17 yaşındaki  Yunus Emre Türk adlı genç boğularak yaşamlarını yitirdiler.

FOTO: Arşiv

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız