SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Gecenin Bir Yarısı Valilik Arkası

0
Güncellendi - 2015-12-28 04:57:40
Gecenin Bir Yarısı Valilik Arkası
A- A+ PAYLAŞ

Valilik arkasındaki parkta Medeniyet ağacının yanında bulunan bir çınar ağacının altına bırakılan poşet, temizlik görevlisi tarafından şüpheli görünerek ihbar yapınca, park boşaltılarak güvenlik önlemi alındı.

Olay, 19 Ekim Pazartesi günü gece saat 22.15 sularında yaşandı. Valilik arkasındaki parkın içerisinde temizlik yapan görevli, Medeniyet Ağacının yanındaki bir çınar ağacının dibine konmuş olan poşeti şüpheli bulunca durumu polise ihbar etti.

Bölgeye gelen polis ekipleri uzaktan yaptıkları incelemede poşetin içerisinde bir başka poşetinde olduğunu belirleyince, parkı boşalttı ve güvenlik çemberine aldı.

Valilik arkasındaki yol trafiğe kapatılırken, bomba imha uzmanı ise, özel koruyucu kıyafetini giyerek şüpheli poşetin yanına fünye yerleştirdi.  Şüpheli poşet daha sonra fünye ile patlatıldı.

Bomba İmha Uzmanı, patlatılan şüpheli poşetin içerisinde ekmek ve lahmacun olduğunu belirleyince herkes rahat bir nefes aldı. Söz konusu ekmek ve lahmacunlar, daha sonra temizlik görevlilerince yerden alındı.

Yaklaşık 45 dakika süren güvenlik önleminin ardından Valilik arkasındaki yolda araç trafiği yeniden verildi.

Bu arada, Malatya Valilik binasının arka bahçesinin rahatlıkla girilebildiği ve demir korkulukların güvenlik açısında yetersiz olduğu, isteyen herkesin rahatlıkla valilik bahçesine girebileceği ve bununda güvenlik açısında sakıncalı olduğu, Valiliğin park ile bahçesi arasındaki noktaya güvenlik konusunda önlem alması gerektiği ifade edildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız