SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Geçici ve Masrafsız Düzenleme'

A- A+ PAYLAŞ

Belediye Başkanı Ahmet Çakır, kendisinden önceki dönemde yıktırılan eski belediye binasının yerinin çirkin görünüme neden olan faaliyetleri de engellemek amacıyla, başlatılan peyzaj çalışmasıyla geçici olarak düzenleneceğini söyledi.

Konuya ilişkin olarak Belediye Basın Bürosu'nun yayınladığı bülten şöyle:

"Eski Belediye Binasının yıkılmasının ardından, özellikle kurulan çadırlar yüzünden çirkin bir görüntü oluşturan eski Belediye Meydanı’nda geçici olarak çevre düzenleme çalışmaları başlatıldı.

Belediye Başkanı Ahmet Çakır, yapılan çalışmaları yerinde inceleyerek, çalışmalar hakkında bilgi aldı.

7 Mayıs Perşembe günü beraberinde Belediye Başkan Yardımcıları Alican Bozkurt, Abuzer Kabakaş, Ertan Mumcu ile Fen İşleri Müdürü Mehmet Fırat ve Park Bahçeler Müdürü Mehmet Küçükşahin ile birlikte Eski Belediye Binası yerinde başlatılan çalışmalar hakkında bilgiler alan Belediye Başkanı Ahmet Çakır, çalışmaların kısa sürede tamamlanacağını söyledi.

Eski Belediye Binası yerinde başlatılan meydan düzenleme çalışmalarının geçici bir düzenleme olduğunu belirten Belediye Başkanı Ahmet Çakır, “Bu meydan ile ilgili tanıtım ve kermes kurulması amacıyla çok fazla talepler oluyordu. Malatya’ya yakışmayan görüntüler meydana geliyordu. Şehrimizin en önemli noktasında bulunan bu alanı çirkin görüntülerden kurtarmak amacıyla geçici olarak peyzaj çalışmalarını başlattık. Belediyemiz imkanlarıyla fazla bir masraf yapmadan yeşil alan ve geçiş alanlarının bulunduğu düzenleme çalışması yapacağız. Bu kirli görüntüleri ortadan kaldırıp halkımızın buradan daha rahat bir şekilde istifade etmelerini sağlayacağız” dedi.

Daha sonra İnönü Kapalı Çarşı üzerinde devam eden çimlendirme çalışmalarını da yerinde inceleyen Belediye Başkanı Ahmet Çakır, çimlendirme çalışmalarının en kısa sürede bitirilerek, güzel bir görünüme kavuşturulacağını söyledi."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız