SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Gecikmeli de Olsa Başladı

0
Güncellendi - 2015-12-27 18:53:53
Gecikmeli de Olsa Başladı
A- A+ PAYLAŞ

 Malatya Merkez Tecde Gençlik Spor Kompleksi, gecikmeli olsa da yapımına tekrar başlandı.

İl Özel İdaresi tarafından 2010 yılında temeli atılan Tecde Gençlik Spor Kompleksi ödenek yetersizliği yüzünden kaderine terk edilmişti.

Tecde Mahallesi sakinlerinden Ali Yiğit, konuyla ilgili olarak, “Malatya İl Özel idaresi tarafından 2010 yılında Malatya'ya iki adet gençlik spor kompleksi yapılacağını bunlardan bir tanesini Tecde Mahallesine diğerini ise Çavuşoğlu Mahallesi’ne yapacaklarını duyurmuştu. Her iki gençlik spor kompleksinin temeli 2010 yılı Ağustos ayında atıldı. 2011 yılının sonlarına doğru Çavuşoğlu Gençlik Spor Kompleksi bitme aşamasına gelmiş, Tecde Gençlik Spor Kompleksi ise temeli atılarak kaderine terk edilmişti” dedi.

Yiğit, konuşmasını şöyle sürdürdü:

“2012 yılı Mayıs ayın da Gençlik ve Spor Bakanı Sayın Suat Kılıç, Tecde Gençlik Spor Kompleksi inşaat alanını incelemeye geldiğinde mahalle sakini olarak Tecde Gençlik Spor kompleksinin Tecde Mahallesi’nin yanı sıra ilçe ve beldelere de hizmet vereceğini belirterek, Tecde Gençlik Spor Kompleksi’nin biran önce yapılmasını talep etmiştik. Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Suat Kılıç da gerek diğer gençlik spor kompleksinin gerekse Tecde Mahallesi’nde temeli atılan gençlik spor kompleksinin yapım işinin bakanlığa devredileceğini söylemişti.

Duyarlı bir vatandaş olarak mahallemize yapılması gereken bir hizmetin devamı için konuyu yakından takip ederek, İl Milletvekillerine ilettiğini ayrıca Gençlik ve Spor Bakanlığına dilekçe verdik. Gençlik ve Spor Bakanlığına verdiğim dilekçeye cevaben Tecde Gençlik Spor Kompleksi yapımını bakanlığımız üstlenmiş olup en kısa zamanda ihalesi yapılarak Tecde Spor Kompleksi’nin bitirileceği tarafıma bildirildi. Dilekçemin cevaplandırılmasının ardından Malatya Gençlik Spor İl Müdürlüğüne şifai olarak konuyu sürekli gündeme getirdik. Nihayet 3 Temmuz 2013 tarihinde Tecde Gençlik Spor Kompleksi inşaatının ihalesinin yapılarak inşaat çalışmalarına başlandı.

Tecde Gençlik Spor Kompleksi alanı toplam da 25 dönüm, şu anda inşaatı devam eden alan 2 bin 100 metrekare. Kapalı spor salonu ve 400 metrekareden oluşuyor. Tecde Mahallesi olarak temennimiz Tecde Gençlik Spor Kompleksi inşaatının hızlı bir şekilde tamamlanması ve kapalı spor salonunun dışında kalan boş alanlara da açık mini futbol sahaları, voleybol, basketbol sahalarının yapılmasıdır.

Konuyu gündemlerine alarak takip eden, başta Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Suat Kılıç'a İl Gençlik ve Spor Müdürü, Sayın Sadi Fındıklı'ya ve AK Parti Milletvekillerimizden Mustafa Şahin ve Öznur Çalık'a teşekkür ederiz.”

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız