SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Gecikmişti, Yapıyoruz"

0
Güncellendi - 2018-02-15 00:36:42
A- A+ PAYLAŞ

Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Battalgazi Belediyesi Hizmet Binası çevre düzenleme çalışmalarını yerinde inceledi. Çevre düzenleme çalışmaları kapsamında bahçeye fidan diken Başkan Gürkan, “Belediye hizmet binamızın ön bahçesi bir park hüviyetine kavuştu” dedi.

Türkiye’de mimari özelliklerinin yanı sıra sistemsel nitelikler bakamında örnek bir bina olan Battalgazi Belediyesi Hizmet Binası’nın çevre düzenleme çalışmalarında sona gelindi. Alanda incelemede bulunan Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, çevre düzenleme çalışmaları kapsamında alana fidan dikerek, çalışmalar hakkında bilgiler aldı. Yeşil Kuşak Projesi ile bütünleşecek olan Battalgazi Belediyesi Hizmet Binası bahçesinin bir park hüviyetine kavuştuğunu belirten Başkan Gürkan, “Hizmet binamızı faaliyete geçmiş olup, ön bahçe düzenlemesi de DSİ’nin binalarının olması sebebiyle gecikmişti. DSİ kendi yerlerine taşınması ve ardından da binaların hafriyatları kaldırıldıktan sonra Park Bahçeler Müdürlüğümüz tarafından gerekli peyzaj ve mimari çalışmaları yapıldı ve uygulama aşamasına geçti. Bugün itibariyle de artık belediye hizmet binamızın ön bahçesi bir park hüviyeti içerisinde değişik türdeki ağaçlar ile bezenmeye başladı. Kışın ortasında bir bahar görünümü içerisinde olan bir hizmet binası bahçesi ve aynı zamanda Yeşil Kuşak ile bütünleşecek ve 200 dönümlük bir alan içerisinde bütüncül bir yapı oluşturacaktır. Bu konuda emeği geçen personel arkadaşlarımı kutluyorum ve ilgili firmayı da tebrik ediyorum” dedi.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • eyüphan (6 yıl önce)
    oradaki koskoca ağaçları gece vakti kepçeyle devir kes ondan sonra ağaç dikmiş gibi yap biri sorarsada gençleştirdik de herkes kendine yakışanı yapar sizede bu yakışır ancak
    0
    0
    Yanıtla