SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Geçilir Hale Getiriyoruz'

A- A+ PAYLAŞ

AKP Malatya milletvekili ve Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) İdare Amiri Ömer Faruk Öz, Pütürge ilçesinde ve Karahan tünel inşaatında incelemelerde bulundu.

Beraberinde bazı belediye başkanı, il genel ve belediye meclis üyeleriyle birlikte Pütürge ilçesine giden milletvekili Öz, muhtarlarla toplantı da düzenledi. Hemşehrileri tarafından coşkuyla karşılanan TBMM İdare Amiri Ömer Faruk Öz, iletilen sorunları tek tek not aldı.
Tepehan ve Nohutlu beldelerinde de muhtarlar ve vatandaşlarla toplantı yapan milletvekili Öz, sorunları da dinledi. Muhtar ve vatandaşlar, elektriklerinin sık sık kesilmesinden şikayetçi oldular.

12 Eylül 2010 tarihinde yapılacak olan Yeni Anayasa oylamasıyla ilgili bilgiler de aktaran milletvekili Öz, bu referandumun AKP ve başka partiler gibi değerlendirilmemesi gerektiğini ifade edip, "Referandumda evet oyu veriniz ki, demokrasimiz güçlensin. Evet oyu verin ki, üstünlerin hukuku değil, hukukun üstünlüğü sağlansın" diyerek, bu konuda vatandaşların sorularını da cevaplandırdı.

KARAHAN'DA İNCELEME..
Bu arada Karayolu ağının Doğu-Batı hattında en önemli güzergahı olan D-300 (Malatya-Darende) Karayolu üzerinde yer alan bin 800 metre rakımlı Karahan Geçidi'ne yaptırılacak olan tünelin inşaat çalışmaları devam ederken, Malatya milletvekili Ömer Faruk Öz, çalışmaları yerinde inceledi.

AKP Malatya Milletvekili Öz, Malatya-Darende Karayolu üzerindeki bin 600 metre uzunluğundaki Karahan Tüneli inşaatında ve yapım çalışmalarında incelemelerde bulunup, burada açıklama yaptı.

"Geçilmez Karahan Geçidi'ni geçilir hale getiriyoruz" diyen Malatya milletvekili ve TBMM İdare Amiri Ömer Faruk Öz, "Kışın zor şartların yaşandığı Karahan Geçidi, Batı-Doğu güzergahını ilgilendiren bir yol. D-300 Yolu'nu kullanan tüm illerin de aynı zamanda sorununu çözmüş oluyoruz. Burada tünel açma çalışmaları devam ediyor. Bin 600 metre uzunluğunda bir tünel yapılacak. Yüklenici firma tünelin giriş ve çıkışlarında çalışma yapıyor" ifadelerini kullandı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız