SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Osman Geçit Avrupa 2'ncisi Oldu

0
Güncellendi - 2019-11-20 21:56:06
Osman Geçit Avrupa 2'ncisi Oldu
A- A+ PAYLAŞ

İşitme Engelli Milli Tekvandocu Osman Geçit, İşitme Engelliler Avrupa Tekvando Şampiyonasında ikinci oldu.

İşitme Engelliler Avrupa Tekvando Şampiyonası, 11-12 Kasım tarihlerinde Antalya'da gerçekleştirildi. Malatya Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü personeli olan işitme engelli milli tekvandocu Osman Geçit, İşitme Engelliler Avrupa Tekvando Şampiyonasında artı 80 kilogramda Avrupa ikincisi oldu. Milli takım ise takım halinde üçüncülüğü elde etti. 

İL MÜDÜRÜNÜ ZİYARET ETTİ

İşitme Engelliler Avrupa Tekvando Şampiyonasında, artı 80 kilogramda Avrupa ikincisi olan Geçit, Malatya Gençlik ve Spor İl Müdürü Ebu Bekir Kayhan'ı ziyaret etti.

Konuyla ilgili Malatya Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'nden yapılan açıklama şöyle:

"11-12 Kasım 2019 Antalya’da yapılan İşitme Engelliler Avrupa Taekwondo Şampiyonasında, ilimiz sporcusu aynı zamanda il müdürlüğümüz personeli olan Osman Geçit, +80 kilogramda Avrupa 2.’si  Takım halinde 3.’cü oldu. Osman Geçit, babası ve kardeşi ile almış olduğu bu başarıdan dolayı il müdürlüğümüzü ziyaret etti. İl müdürümüz Ebu Bekir Kayhan, Osman Geçit ve ailesini makamında ağırladı. Ziyarette, Spor Şube Müdürü Ömer Dağdelen'de hazır bulundu. Ziyarette konuşan Malatya Gençlik ve Spor İl Müdürü Ebu Bekir Kayhan, "İl müdürlüğümüz personeli ve aynı zamanda ilimiz sporcusu olan Osman Geçit’in Antalya’da yapılan İşitme Engelliler Avrupa Taekwondo Şampiyonasında +80 kilogramda Avrupa 2.’si  Takım halinde 3.’cü olması bizleri oldukça mutlu etti. Osman Geçit'i, ailesini ve kendisine emek veren antrenörlerini, tebrik ediyor başarılarının devamını diliyorum. Osman’dan daha büyük başarılar bekliyoruz. İl müdürlüğü olarak her türlü desteği vereceğiz."

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız