SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Geçit Girişinde Kaza

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da meydana gelen trafik kazasında 1 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre kaza, Turgut Temelli Caddesi, Emeksiz Altgeçidi'nde meydana geldi. Alt geçit girişinde karşıdan karşıya geçen V.Ç.'ye karşı yönden gelen plakası alınamayan ve bir lokantaya ait olduğu iddia edilen motosiklet çarparak, kaçtı. Çarpma neticesinde yere düşerek yaralanan V.Ç olay yerine gelen 112 ambulans ile Malatya Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak, tedavi altına alındı. Emniyet Ekipleri V.Ç.'ye çarparak kaçan, motosiklet sürücüsünü aramaya başladı. Bu arada olay anı çevrede bulunan bir dükkanın güvenlik kamerasınca saniye saniye kaydedildi. Olay ile ilgili geniş çaplı soruşturma başlatıldı.

Bu arada Hekimhan Malatya karayolu Yeşilpınar mevkiinde A.A. yönetimindeki 44..363 plakalı oto, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yaralandı. Jandarma sürücünün alkollü olduğunu bildirirken, sürücünün yanı sıra B.B., M.K. ve B.K. adlı şahısların da yaralandığı bildirildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız