SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Geçit Üstü Kapatma İhalesi

A- A+ PAYLAŞ

Projesi ve yapımı Karayolları tarafından yapılan Çevreyolu'ndaki araç alt geçitlerinin üstü Malatya Belediyesi tarafından kapatılacak.

Turgut Temelli ve Akpınar kavşaklarında yapılan alt geçitlerinin üstünün kapatılması ihalesi, Belediye hizmet binası Beydağı toplantı salonunda yapıldı. 5 firmanın katıldığı açık ihale yöntemli ihale de kırımlar yüzde 5-10 arasında değişti. 2 firmanın verdiği fiyat aynı oldu.

En düşük rakamların aynı olması ihale komisyonunu olduğu kadar firma temsilcilerince de ilginç karşılandı.

Belediye başkan yardımcısı Ahmet Ceyhan başkanda yapılan ve yaklaşık keşif bedeli 2 milyon 607 bin 830 lira olan alt geçitlerin üstünün kapatılması ihalesine giren firmalar ve teklifleri şöyle;

Özfer İnşaat: 2.250.000
Dilaver Karayılan: 2.250.000
Serhat Ardıçoğlu: 2.367.000
Abuzer Altun: 2.398.000
Sentez Müh. 3.236.000

En düşük iki teklifin aynı rakamlarda olması karşısın da hayretlerini gizlemeyen ihale komisyonu başkanı Ceyhan'ın “Benim yerimde olsaydınız nasıl karar verirdiniz?” sorusuna katılımcılar tarafından “Kura çekeriz” şeklinde yanıtlandı.

İhalede verilen teklifler değerlendirilecek ve sonuç böylece belirlenecek.

FOTO: Yaşar KARAASLAN

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız