SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Geçit YMS'ye Başarı Diledi

0
Güncellendi - 2015-12-27 19:39:43
Geçit YMS'ye Başarı Diledi
A- A+ PAYLAŞ

AK Parti Battalgazi Belediye Başkanlığı Aday Adayı Doç. Dr. İlhan Geçit, Yeni Malatyaspor’u ziyaret etti. 

AK Parti Merkez İlçe Battalgazi Belediye Başkanı Aday Adayı Doç. Dr. İlhan Geçit, aday adayı olmamız vesilesiyle Yeni Malayaspor idmanını izlemeye geldik. Güzel bir tabloyla karşılaştık genç, dinamik, canlı bir kadro kurulmuş. Bu anlamda Malatyaspor başkanı Ertan Mumcu ve yönetimin kuruluna teşekkür ediyorum dedi. 

Yeni Malayaspor hocası Özcan Kızıltan’ın geçmiş yıllarda Malatyaspor’da top koşturduğunu hatırlatan Geçit, hocamızın Malatyaspor da futbolculuk yapmış olması bizim için ayrı bir kazanım. Bende geçmiş yıllarda Malatyaspor yönetiminde 6 ay kadar bulundum. Dört yıldır Malatya dışında olmama rağmen Malatyaspor'u uzaktan da olsa takip ediyorum. Takımımız her ne kadar Büyükşehir Belediyemizin bir takımı olarak devam etse de İnşallah bizler yönetime geldiğimizde üzerimize düşeni yapacağız. Malatyasporumuzu daha üst seviyelere taşımak için yardımcı kurum olarak elimizden gelen gayreti göstereceğiz ifadelerini kullandı. 

AK Parti Battalgazi Belediye Başkanlığı Aday Adayı Doç. Dr. İlhan Geçit, Battalgazi sporumuz var. Battalgazi sporumuza da el atacağız. Gerekli alt yapı çalışmalarımızı sağlayacak. Battalgazi sporumuzu Malatya’nın ikinci büyük takımı yapacağız ifadelerini kullandı. 

Hafta sonu oynanacak olan Hatayspor maçının önemine değinen Geçit, Hatayspor birinci, Malatyaspor ikinci hafta sonu oynanacak maçla bu skor değişir temennisinde bulundu. 

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Yeni Malatyaspor Kulüp başkanı Ertan Mumcu, Yönetim kurulu olarak bugün burada hem idmanı izleyip hem de toplantı düzenlemek üzere buradayız. Yaklaşan yerel seçimler öncesi aday adaylarının nezaketen de olsa bizi ziyaret etmesi mutluluk verici, Malatya’nın birçok değeri var tabi bu değerlerden biri de tabi ki Futbol, Yeni Malatyaspor bu ortak paydalardan bir tanesi, aday adaylarımızın partisi görüşü ne olursa olsun bu potada bir ve beraberiz. Daha önce tanıdığımız sevdiğimiz bir arkadaşımız desteklerini bizden esirgemeyeceğini belirtti. Sosyal sorumluluğu ağır olan bu işte ekibiyle birlikte başarılar diliyorum dedi.   

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız