SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Geçitte İntihar Girişimi

A- A+ PAYLAŞ

Çevreyolu’nun Sanayi Kavşağı’ndaki alt geçit köprüsünden sarkarak intihara kalkışan şahıs, polisler tarafından ikna edilerek bu girişimden vazgeçirildi ve hastaneye kaldırıldı.

Olay, saat 12.30 sıralarında oldu. Köprünün üstünden korkuluklara tutunarak çevreyolu alt geçidine kendini sarkıtarak intihar girişiminde bulunan 28 yaşındaki A.S., polisler tarafından ikna edildi. İntihar girişiminden vazgeçirilip hastaneye götürülen A.S., maddi sıkıntılarından dolayı bunalıma girdiğini, alt geçit üzerinden geçerken aniden intihara karar verdiğini, polislerce vazgeçirildiğini ve girişiminden pişman olduğunu söyledi.

DİĞER OLAYLAR..
Dabakhane Mahallesi’nde oturan 35 yaşındaki B.E. adlı kadın da fazla miktarda hap yutarak intihara kalkıştı ve TÖTM’de tedavi altına alındı.

Çarmuzu Mahallesi’nde 16 yaşlarındaki E.D. adlı kız, 22.00 sıralarında evde yalnız iken bunalıma girdi ve jiletle sağ bileğini kesmeye kalkıştı. E.D. hastaneye kaldırıldı.

Paşaköşkü Mahallesi’nde oturan 16 yaşlarındaki B.B.A. adlı genç de, kız arkadaşı ile yaşadığı sorunlar yüzünden bunalıma girdi ve 35 adet uyku hapı yutarak intihar girişiminde bulundu. Daha sonra pişman olan genç, ailesi tarafından hastaneye kaldırıldı.

Şeyhbayram Mahallesi’nde oturan 17 yaşlarındaki E.İ. adlı öğrenci de, okuldan gelip buzdolabında bulunan haplardan 8 adet yutup intihara kalkıştı, pişman olunca haberdar ettiği 19 yaşındaki abisi E.İ. tarafından hastaneye götürüldü.

16 yaşındaki M.K. adlı erkek öğrenci de, ders notlarının kötülüğü nedeniyle morali bozulunca, okul çıkışında İndere Caddesi üzerinde yerde bulduğu camla her iki kolunu yaraladı ve daha sonra hastanede tedavi edildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız