SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Geçit'ten Çakır'a Övgü

0
Güncellendi - 2015-12-27 19:27:05
Geçit'ten Çakır'a Övgü
A- A+ PAYLAŞ

AK Parti Merkez İlçe Battalgazi Belediye Başkanı Aday Adayı Doç. Dr. İlhan Geçit, Malatya Belediye Başkanı Ahmet Çakır’ı ziyaret ederek Malatya’daki izlenimleri ve projeleri hakkında bilgiler verdi.

AK Parti Merkez İlçe Battalgazi Belediye Başkanı Aday Adayı Doç. Dr. İlhan Geçit, Belediye Başkanı Ahmet Çakır’ı ziyaret etti. 

Doç. Dr. Geçit Battalgazi Belediye Başkanlığına aday adayı olması münasebeti ile ziyaretleri çerçevesinde Belediye Başkanı Ahmet Çakır’ı ziyaret ettiğini belirterek, “Ahmet Çakır ile Malatya’da çok şey değişti” dedi.

Bir şehrin içerisinde değişimin çok fark edilmediğini belirten Geçit, “Ben Malatya’ya zaman zaman geliyorum ve mukayese etme imkanı buluyorum. Şehrin görünümünü değiştirdiniz, şehri güzelleştirdiniz, temiz ve bakımlı bir şehir yaptınız. Modern aydınlatmayı yolları, çevreyi, kaldırımları, standartları yükselttiniz. Adeta Avrupai bir düzeye getirdiniz” ifadelerini kullandı. 

“Ben çevreyolunun altında yaşayan biri olarak, yapılan bunca hizmeti ilk kez bu dönemde gördüm” diyen Geçit, “Taştepe, Melekbaba, Çatyol ve İzollutepe’de de hizmetler yapıldı. Yolun üstü ve yolun altında hizmetler aynı kalitede yapıldı. Belediye Başkanı Çakır’a teşekkür ederek, aday adaylığı başvurusunun hayırlı olmasını diliyorum” şeklinde konuştu.

Belediye Başkanı Ahmet Çakır ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Malatya halkına hizmet etmek için bir aday adaylığı süreci yaşandığını belirterek, “Bu sürecin Malatya’ya bir birikim getireceği ve çıtayı yükselteceği kanaatindeyim” ifadelerini kullandı. 

Malatya’da aday adayı sayısının fazla olmasının Malatya için daha yararlı olacağını belirten Çakır, “Birçok fikir ve hedefler ortaya çıkıyor. Buda aday adayı olacaklar için bir rehber olacaktır. Malatya için hayırlısı ne ise o olsun” ifadelerini kaydetti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız