SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Geçmiş Olsun Demedim, Çünkü..'

A- A+ PAYLAŞ

Lig A'da bitime 1 hafta kala şampiyonluğunu ilan eden Gençlerbirliği Oftaş, süper lig sevinci yaşıyor. 'Şampiyonluk beklediğimiz bir sonuçtu' diyen kulüp başkanı Turgay Kalemci, futbol bir sektör olduğunu belirterek, 150 milyon dolar verilmesi halinde kulübü satabileceklerini de söyledi.

Turgay Kalemci, teknik direktör Osman Özdemir ile kulüpte düzenlediği basın toplantısında, şampiyonluğun temelinin 30 yıl önce İlhan Cavcav'ın başkanlığında atıldığına dikkati çekerek, 'Şampiyonluğu değerlendirmeyeceğim. Çünkü şampiyonluk beklediğimiz bir sonuçtu. Ankaralı olarak sporda hep ezildik. Ankara'da lider takım olmak için yola çıktık. Gelecek sezon da zirveye oynayacağız. Takımım için hiçbir zaman kümede kalma lafını kullanmadım' diye konuştu.

Malatyaspor maçında teknik direktörleri Osman Özdemir'in yediği yumruk sonrasında dahi kendisini arayıp geçmiş olsun demediğini anlatan Kalemci, 'Hedeften sapmamak ve gündemi değiştirmemek için hocama geçmiş olsun demedim. Çünkü 'bahane arkasına sığındılar' dedirtmek istemedim. Takım şampiyonluğa gidiyordu' dedi.

Öte yandan Gençlerbirliği Kulübü Başkanı İlhan Cavcav, Turkcell Süper Lig'in yeni ekibi Gençlerbirliği OFTAŞ Spor'un, Gençlerbirliği'nden ayrı bir kulüp olduğunu belirterek, kulübün satışı konusunda basına sitem etti.

Gençlerbirliği OFTAŞ Spor Kulubü'nün, Gençlerbirliği'nin altyapısından yetişen oyuncuların düşük ücretlerle oynadığı bir kulüp olduğunu anlatarak, şöyle konuştu:

''OFTAŞ ayrı bir kulüp. Kamuoyu Gençlerbirliği'nin bir takımı olarak mütaala ediyor. Bu da doğru, ancak şu an için bizim rakibimiz. Kulübün satışını Ankara basını çok merak ediyor. Eğer gazeteciler alacaksa para toplasınlar, anlaşamazlarsa, ben arayı bulur ve satışı gerçekleştiririm. Satış konusunda bu kadar merak neden anlamıyorum.''

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız