SON DAKİKA
SON DEPREMLER

''Geçmiş Olsun''u Hatırladılar..

A- A+ PAYLAŞ

Geçtiğimiz Çarşamba günü deplasmanda oynanan Vestel Manisaspor- Malatyaspor maçının 17. dakikasında, ev sahibi takımın oyuncusu tarafından sakatlanan Fevzi için, olaydan 2 gün sonra Vestel Manisaspor'dan "geçmiş olsun" mesajı geldi. Altay Kulübü de "geçmiş olsun" mesajı gönderdi. Bu arada, Malatyaspor'un, tescilli formaları arasına "siyah renkli" olanın da katıldığı, Malatyaspor'un bu formayı istediği zaman giyebileceği bildirildi.

CENGİZ'İN TEPKİSİ..
Malatyaspor kalecisi Fevzi'nin, Manisalı Filip Holosko tarafından, pozisyonu değerlendiren birçok yorumcunun "kasıtlı" diye nitelediği şekilde dizinden sakatlanması olayının, Lig TV'deki Maraton programında Şansal Büyüka ve Erman Toroğlu tarafından ağır bir şekilde eleştirilmesinden sonra, Manisaspor Kulübü'nün yorumcuları mahkemeye verip hakaret davası açacağı haberleri basında yeralmıştı.

Bunun üzerine Malatyaspor Yönetim Kurulu üyesi Ali Cengiz, Cuma günü öğleden önce yaptığı açıklamada, Manisaspor'un mahkemeye gitmeden önce, 6 ay sahalardan uzak kalacak şekilde sakatlanan Kaleci Fevzi için "özür dilemesi"ni beklediklerini söylemiş, bu özürün gelmemesi nedeniyle tepkisini dile getirmişti.

SONRA ÖZÜR GELDİ..
Vestel Manisaspor Kulübü, Vestel Manisaspor maçında Malatyasporlu kaleci Fevzi'nin Holosko'nun müdahalesiyle sakatlanarak sezonu kapatması nedeniyle Malatyaspor'a geçmiş olsun mesajı yayınladı.

Vestel Manisaspor Kulübü Başkanı Haluk Çubukçu imzasıyla, Malatyaspor Kulübü Başkanı Hikmet Tanrıverdi'ye gönderilen mesajda, kaleci Fevzi'nin sakatlanarak sezonu kapatması nedeniyle üzüntülü olduklarını söyleyerek, "Malatyaspor camiasından özür diler, kaleci Fevzi Tuncay kardeşimize acil şifalar dileriz. Ebedi dostumuz Malatyaspor'a da Süper Lig'de kalma yolunda başarı dileriz" dedi.

Bu arada Altay Kulübü'nden geçilen mesajda ise, kaleci Fevzi'nin sakatlığından duyulan derin üzüntü dile getirilerek, Malatyaspor Kulübü'ne geçmiş olsun dileklerinde bulunuldu.

SİYAH FORMAYA TESCİL..
Öte yandan, Malatyaspor'un "tescilli" formaları arasında yeralmayan "siyah renkli" formanın tescili ile ilgili olarak Futbol Federasyonu'na yapılan başvurunun kabul edildiği, işlemlerin tamamlanarak siyah renkli formanın tescil edildiği bildirildi.

Malatyaspor'un, ana renkleri olan "sarı-kırmızı"nın dışında, formasında kullanabileceği yedek renklerden biri olarak tüzüğünde yeralan "siyah" rengin, formalarda kullanılmasına ilişkin tescilin yapılması nedeniyle, Malatyaspor'un istediği karşılaşmada, bu formayı giyebileceği belirtildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız