SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Geçmişimizi Geleceğe Taşıyacak'

0
Güncellendi - 2015-12-28 03:32:50
'Geçmişimizi Geleceğe Taşıyacak'
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Eğitim Vakfı Gençlik Kolları Başkanı Cem Ersu ve Malatya Norşin İlim ve Tasavvuf Derneği Başkanı Remzi Katkat, Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ı ziyaret etti. Ziyarette, sivil toplum kuruluşlarının önemi ve Malatya konuşuldu. 

Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ı ilk olarak Malatya Eğitim Vakfı Gençlik Kolları Başkanı Cem Ersu ve yönetim kurulu üyeleri ziyaret etti. Burada konuşan Malatya Eğitim Vakfı Gençlik Kolları Başkanı Cem Ersu, yeni bir yönetim oluşturduklarını belirterek, “Ziyaretimiz Malatya Eğitim Vakfı Gençlik Kolları olarak, yeni bir kadro oluşturduk. Eski yönetim yaşları ilerlemesi münasebetiyle görevi bizlere devrettiler. Vakıf çalışmalarına başladık ve ziyaretlerimizi gerçekleştirmeye başladık. İlk ziyaretimizi de sizlere yapmayı uygun gördük. Gençliğe verdiğiniz önemi bilmemizden dolayı sizlerden faydalanmak istedik” dedi.

Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan ise, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Gençlik teşkilatını burada görmekten ve ağırlamaktan dolayı büyük mutluluk duyduğumu belirtmek isterim. Gençlerimizin sivil toplum örgütlerine, derneklere ve vakıflara üye olmaları demokrasinin gelişmesi açısından önemli bir hadisedir. Malatya Eğitim Vakfı hakikaten Malatya’mıza önemli hizmetler yapan ve gençlerimizi yetiştirilmesi ve okutulması, eğitim ve öğretim faaliyetleri açısından vermiş oldukları burslar ve sosyal etkinliklerle olsun, Malatya’mızda önemli bir vakıf olarak karşımıza çıkmıştır. Yakinen takip ediyoruz. Bu vakfa göstermiş olduğunuz hizmet konusundaki gayretten dolayı da tebrik ediyorum” diye konuştu.

Başkan Selahattin Gürkan’ı daha sonra Malatya Norşin İlim ve Tasavvuf Derneği Başkanı Remzi Katkat ve yönetim kurulu üyeleri ziyaret etti. Burada konuşan Malatya Norşin İlim ve Tasavvuf Derneği Başkanı Remzi Katkat, derneğin faaliyetleri hakkında bilgiler vererek, Başkan Gürkan’ın tarihi eserlere verdiği önemden dolayı teşekkür etti.

Başkan Gürkan da, sivil toplum kuruluşlarının her anlamda büyük öneme sahip olduğunu ifade ederek, “Norşin Derneği ve yönetim kurulunu burada ağırlamaktan dolayı memnuniyetimi dile getirmek isterim. Kadim kültürümüzün temsilcileri olan ve geçmişimizi geleceğe taşıyacak, köprü oluşturmak adına büyük gayret ve çaba gösteren sivil toplum örgütlerimizin hepsine ve özellikle Norşin Derneği’ne teşekkür ediyorum. Mazisine layık istikbale hazırlanma noktasında Anadolu’yu anayurt yapan değerlerin ayağa kaldırılması noktasında elimizden gelen tüm gayretleri sarf ediyoruz. Bundan sonraki süreçte de sivil toplum örgütleri bizim pusulamız olacaktır” ifadelerini kullandı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız